Du får ny indretning, nye farver - og et særligt fokus på frugt og grønt og nemme måltider

AALBORG: Hører du til dem, der går og venter på, at Netto i Danmarksgade snart åbner igen?

Så kan vi fortælle, at ventetiden er forbi 18. marts. Den dag genåbner butikken nemlig som fremtidens discountbutik. Det skriver kæden i en pressemeddelelse, der også fortæller, at konceptet blandt andet betyder ny indretning, nye farver og et særligt fokus på frugt og grønt og nemme måltider. For danskerne efterspørger både det sunde og det nemme.

Udover indretningen er alt fra musik og varer til Netto-medarbejdernes tøj opdateret.

– Vi har ganske enkelt revitaliseret hele vores butikskoncept, som har fået en gennemgribende makeover. Kernen i vores nye koncept vil stadig være det, som man som kunder kender: Nemlig gode varer til de bedste priser. Men med vores nye koncept vil vi i endnu højere grad gerne skabe butikker, som det er rart at være i for kunder og medarbejdere, siger Michael Løve, der er direktør i Netto, i pressemeddelelsen.

Fremover vil frugt- og grønt-afdelingen spille en mere bærende rolle, ligesom convenience-varer vil få sin egen sektion, hvor du nemt finder de nemme måltider.

En anden ting der gør det nemmere at handle i den nye butik, er Scan&Go, hvor man via sin smartphone selv scanner og betaler sine varer mens man køber ind. Man skal blot downloade app’en og registrere sig, og så er man i gang. Det er nemt og hurtigt, og man slipper for at stå i kø ved kassen.

Nettos nye butik i Danmarksgade 41 er en af i alt 68 butikker, som Netto enten bygger eller renoverer i 2021.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...