Flere stræk af den nye Plusbus-strækning skal nu have asfalt, det påvirker trafikken. Arkivfoto: Torben Hansen
Livet her

Asfaltarbejde i hele byen: Her skal du særligt holde øje

Mange centrale veje bliver påvirket af Plusbus-arbejde

29. august 2022 kl. 09:58

AALBORG: Kø, omkørsel og ventetid. Arbejdet med at bygge Plusbus-ruten præger Aalborgs veje i de her år.

Og de kommende uger skal du igen væbne dig med tålmodighed. Kommunen sætter nemlig gang i flere asfaltarbejder i forbindelse med Plusbus-etaperne, og noget af det betyder yderligere trafikalt bøvl.

Sohngårdsholmsvej

Fra og med i dag, 29. august, kører maskinerne på Sohngårdsholmsvej på strækningen Østre Alle og Humlebakken, skriver Plusbus på deres hjemmeside.

Frem til fredag bliver den vestlig vej- og busbane spærret (vej- og busbane tættest på den tidligere eternit-grund). Trafikken ledes over over i østlig vej- og busbane (vej- og busbane tættest på Bernstorffsgade).

Fra mandag, 5. september, flytter arbejdet side, sådan at den østlige vej- og busbane bliver spærret, og trafikken i stedet ledes over i den vestlige side.

Lørdag, 10. september, og søndag, 11. september, bliver både vej og busbaner totalt spærret, og trafikken bliver derfor omdirigeret. I forbindelse med spærringen vil der være mulighed for passage mellem Kridtsløjfen og Bernstorffsgade.

Borgergade og Ved Stranden

Fra søndag, 4. september, og til torsdag, 8. september, og igen fra 12. september til 13. september kommer der nyt asfalt på strækningen mellem Østerågade og Vesterbro.

Søndag begynder man med fræse-arbejder på cykelstier samt kørebane. Du kan fortsat bruge vejen (undtagen buskørsel), cyklister skal ligeledes ud på kørebanen.

Mandag aften skal kørebanerne asfalteres, og vejen spærres derfor for trafik - i stedet bliver der omkørsel.

Tirsdag, 6. september, er der i dagtimerne asfaltering af cykelstier. Al kørende trafik opretholdes (undtagen buskørsel) om aftenen og natten bliver vejen igen spærret.

Torsdag, 8. september, kommer turen til Vesterå (nord) og indkørslen til Vesterå (syd). Begge stræk bliver spærret for trafik.

Endelig vil der være asfaltering af busholdepladser ved Borgergade/Ved Stranden/Vesterå mandag 12. og tirsdag 13. Her bliver kørebanerne ligeledes spærret.

Plusbus skriver, at de med hensyn til alt arbejdet tager forbehold for, at vejret kan drille og der derfor vil komme ændringer i tidsplanen.

Annonceret indhold

Nyeste