Godt nyt til dig, der er træt af tæt trafik og store huller i vejen på Nyhavnsgade - forhåbentlig ny asfalt i løbet af sommeren

AALBORG: Mange års trafikkaos og hullede vejbaner på Nyhavnsgade får snart en ende: Et helt nyt slidlag og en byforskønnende midterrabat står, med stor sandsynlighed, færdig til sommer.

Lise Gansted-Mortensen, projektleder ved By- og Landskabsforvaltningen, Aalborg Kommune, fortæller, at det har været planen længe, at strækningen skulle beklædes med et nyt slidlag. Der er flere forskellige faktorer, der har gjort, at projektet er blevet udsat.

- Vi har været forhindret i at komme i gang med projektet ad flere omgange, blandt andet på grund af nyt lyskryds og nyt byggeri, fortæller hun.

Lise tør næsten godt garantere, at bilisterne kører på nyt slidlag i sensommeren. Hun forventer nemlig ikke, at der kommer flere forhindringer og forsinkelser.

- Jeg kan selvfølgelig ikke sige det med sikkerhed, men lige nu står der ikke noget i vejen for, at vi kan komme i gang med projektet planmæssigt.

Udover kørebanens nye slidlag kan du også se frem til en smukkere midterhelle, der får beplantning og ny belysning, oplyser By-og Landskabsforvaltningen.

- Når nu vi er i gang på Nyhavnsgade, er planen, at vi tager de gamle skinner op af vejen. Det mindsker også huller i vejen fremover.

En lappeløsning

Du kan med fordel downloade app’en "Aalborg Borgertip", hvor du kan tippe kommunen om fejl og mangler i gadebilledet. Der vil nemlig stadigvæk blive lappet huller på den belastede strækning på Nyhavnsgade, indtil det nye slidlag er en realitet.

- Jeg ved godt, at det ikke er det samme som et nyt slidlag, men vi vil selvfølgelig stadig lappe huller i vejen. Folk er velkomne til at tippe os om huller i vejen, både på Nyhavnsgade og andre steder i kommunen. Det kan de blandt andet gøre via vores app.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...