Lars Johansen ansat hos Aalborg Atletik og Motion

AALBORG: Lars Johansen er pr. 1. august ansat som sports- og eventchef i Aalborg Atletik og Motion.

Lars er 41 år og har en lang karriere som leder, hvor idræt, frivillige, trænere og events har været hans fokuspunkter.

Lars Johansen kommer fra en stilling som leder af Sundhedshøjskolen i Randers og har tidlige arbejdet som leder og konsulent i DGI Sydvest/Sydøstjylland og som projektleder og sundhedskonsulent i Viborg Kommune.

- I Aalborg Atletik og Motion får han ansvaret for vores brede palet af både atletik- og motionsarrangementer. Bl. a. DHL-stafetten, Kvindeløb, Salling Halvmarathon, Kulturbroløbet, Aalborg Halvmarathon, SkoleOl samt diverse atletikmesterskaber., fortæller formand Jørgen Hein.

Endvidere bliver han ansvarlig for hele elitekonceptet i atletik-afdelingen.

- Vi har en af Danmark største og mest talentfulde ungdomsafdelinger. Den skal Lars sammen med vores dygtige trænerstab være med til at udvikle, lyder det fra Jørgen Hein.

- Vi tror på, at med den profil Lars har, er han den rette mand til at have ansvaret for udviklingen af atletikken i Aalborg.

- Samtidig vil vi gerne have udviklet motionsafdelingen i klubben. Vi vil være en vigtig brik i DIF’s og Aalborg Kommunes vision om at få flere til at dyrke motion og gerne på klubbasis. Her tror vi på, at Lars kan gøre en forskel, tilføjer Hein.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...