Khaled Assar vandt mesterskab i double sammen med egyptisk makker

HIRTSHALS/AFRIKA: B75’er kom øverst på sejrsskamlen.

I den forgangne uge var B75 repræsenteret ved de Afrikanske Mesterskaber af Khaled Assar, han spiller til dagligt på Stigadivisionsholdet i B75 Hirtshals.

Khaled var med på det egyptiske hold som fik sølv efter et finalenederlag til Nigeria, i single tabte Khaled til den senere vinder Quadri Aruna fra Nigeria i kvartfinalen.

I doublen skete det forløsende, Khaled strøg til tops sammen med sin makker Youssy Mohamed og dermed sikrede Khaled sig sin første medalje individuelt ved de afrikanske mesterskaber også endda af den fornemste karakter, nemlig guld.

I semifinalen vandt det egyptiske par over singlemesteren Quadri Aruna og hans makker, Aruna er nummer 22 på den seneste verdensrangliste. I en ren egyptisk finale trak Khaled og Youssy det længste strå og kunne efterfølgende lade sig hylde som Afrikanske mestre.

Khaled Assar er tilbage i Hirtshals til kamp i Stigadivisionen mod de forsvarende mestre fra Roskilde, en absolut seværdig kamp at starte sæsonen op med, kampen spilles i Hirtshals Idrætscenter fredag den 28. september kl 18.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...