Sidste chance for at få en bid af kagen nærmer sig

VEJGAARD: Der findes ikke to spejlæg, der er ens. Det er også tilfældet hos Vejgaard Bageri, der i anledningen af påsken har lanceret sit eget påske spejlæg.

Det er en kærnemælksbolle, og ude fra bageriets baglokale kan man høre bagermesteren råbe, at der ikke skal informationer ud til pressen. Bageriet frygter nemlig, at de ikke kan følge med efterspørgslen.

- Vi bliver totalt væltet på efterspørgslen. Vi er lidt bange for, at vi ikke kan opfylde kundernes interesse omkring den, fordi vi får så travlt, siger Trine Thykjær Bakgaard, der er indehaver af bageriet sammen med Henrik Bakgaard.

To vidt forskellige produkter - samme popularitet

Kærnemælksbollen er produceret på økologisk kærnemælk og bliver fyldt med borgmestermasse og belgisk Ruby chokolade. Popularitetsmæssigt læner påske spejlægget sig op ad fastelavnsbollen, selvom de to produkter er vidt forskellige.

- Den læner sig op ad fastelavnsbollen. Fastelavnsbollen er en gærdej, mens påske spejlægget er en kernemælsbolle. Det er slet ikke det samme, men det er en kage, som folk higer efter, når sæsonen for fastelavnsboller er slut, siger Trine Thykjær Bakgaard og fortsætter om den belgiske Ruby chokolade.

- Træet, som Ruby chokoladen gror på, er vokset op ved siden af en frugtplantage. Så selvom chokoladen er mørk, så får den en lyserød farve og frugtig smag. Det er en super skøn chokolade, der smager af forår.

Panik før lukketid

Der er flere medvirkende årsager til, at efterspørgslen på påske spejlægget er stor.

Den første årsag kommer af, at sæsonen for fastelavnsbollen igen er overstået.

- Folk er i panik over, hvad de skal stille op efter fastelavnsbollen, som først er tilbage om et år, siger Trine Thykjær Bakgaard.

Den anden årsag er, at Vejgaard holder påskelukket fra på fredag. Det betyder, at aalborgenserne altså kun har fire dage tilbage, hvis de vil nå at smage årets påske spejlæg fra Vejgaard Bageri.

- Der er så stor efterspørgsel, at vi ikke kan garantere forbipasserende kunder, at der er flere tilbage, hvis ikke man har lagt en bestilling, siger Trine Thykjær Bakgaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...