Det franske modehus Balmain og optikerkæden Louis Nielsen lancerer en ny brillekollektion med eksklusive briller og solbriller.

AALBORG: Der kom bobler i glassene mandag, da Louis Nielsen kunne præsentere deres nye brillekollektion, der lanceres i samarbejde med et af verdens helt store modebrands. Butikschef Brian Kollerup hos Louis Nielsen på Østerågade fortæller:

- Vi synes, at det er et godt scoop, at vi har fået Balmain på hylderne, for det er kun Louis Nielsen i Danmark, der må forhandle det. Det er et fransk mærke, der er skabt af designeren, Pierre Balmain. Han har arbejdet ved de allerstørste modehuse i Frankrig i mange år. Så han er en meget anerkendt designer, og Balmain er et af de helt store brands på verdensplan.

Camilla Gammelgaard og Laura Guldhammer
Louis Nielsen lancerer ny brillekollektion i samarbejde med Balmain. Foto: Laura Guldhammer

Der kan være noget om snakken. I hvert fald skabte det selvsamme mærke et mindre kaos i København i 2015, da de sammen med H&M lancerede en eksklusiv tøjkollektion, der fik folk til at overnatte udenfor butikken i flere dage. Om det bliver helt det samme med brillekollektion er måske tvivlsomt, men i følge Brian Kollerup, så skal det nok få en masse opmærksomhed, især lige nu hvor der er penge at spare på Balmain.

- Alle Louis Nielsen butikkerne har fået kollektionen og fejrer åbningen. Og så har vi jo også fødselsdag, så man kan faktisk få fingre i de nye Balmain-briller til en god pris i øjeblikket, siger han.

[billde3]

Briller er blevet moderne

At der kommer en brillekollektion fra et brand, der ellers er kendt for at stå bag andre produkter, er ved at blive meget almindeligt. For der er gået mode i brillerne.

- Vi sælger faktisk omkring fem par briller om ugen, hvor der bare kommer almindeligt vinduesglas i. Det er simpelthen, fordi det er blevet smart at gå med briller. Faktisk bliver der holdt modeshows kun med briller i Danmark, så det er virkelig blevet en stor del af folks look. Det er jo fantastisk.

Men hvordan ser brillerne fra Balmain-kollektionen så ud?

- Det er en blanding af den klassiske og den mere moderne stil, hvor der er en masse spændende farvesammensætninger, og der er rigtig meget glød i brillerne. Så den dominerer ansigtet væsentligt i forhold til mange andre briller. Vi synes, det er nogle fantastisk flotte briller. Det er unikke farver, og det er noget helt andet i forhold til det, vi har set fra mange andre designere. Så vi synes, det skiller sig ud, fortæller Brian Kollerup.

Camilla Gammelgaard og Laura Guldhammer
Louis Nielsen lancerer ny brillekollektion i samarbejde med Balmain. Foto: Laura Guldhammer
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...