Fejrer debutalbum med releasekoncert på Studenterhuset

AALBORG: Da Martin Christensen og Anders Holm i 2015 vandt det nordjyske Band Battle med deres duo Long Line Down, havde de ingen anelse om, hvor sejren ville føre dem hen. Nu udgiver de deres første album med releasekoncert på Studenterhuset 1. marts.

- Vi har været så heldige at være unge i en by, der har givet os en masse opbakning til at komme videre med vores musik. Specielt Band Battle på Skråen, som vi vandt i 2015, gav et kæmpe rygstød og en tro på, at vi en dag ville udgive vores egen plade. Det mål har vi nu nået, og vi håber, at mange vil fejre det sammen med os, når vi 1. marts holder releasekoncert på Studenterhuset i Aalborg, siger Anders Holm og Martin Christensen – tilsammen Long Line Down.

Sejren i Band Battle gav spillejobs på store festivaler som SPOT, Nibe, Skanderborg og Reeperbahn i Hamborg. Verden åbnede sig med turnéer i Tyskland, Belgien, Holland, Norge og Grønland – og i sommeren 2018 gik de to unge musikere så i studiet for at indspille deres debutalbum ’Days Gone By’.

- Det er kæmpe tilfredsstillelse, at vi nu kan præsentere alt vores materiale på en samlet plade. Vi har skrevet nogle nye sange til pladen, og det har givet energi, at vi ikke bliver ved at rode rundt med de første, vi skrev. Nu sender vi vores musik ud i verden - også helt fysisk som vinylplader - så kan vi ikke gøre mere. Så er det bare at vente og se, hvordan den bliver modtaget, siger Anders Holm.

Han har et råd til andre unge, der drømmer om at komme ud med deres musik.

- Jeg kan kun anbefale alle solister og bands at stille op i Band Battle. Man bliver taget alvorligt med sin musik, fordi den bliver bedømt af professionelle musikere, og der er en fed stemning og en opbakning til hinanden, selv om man er konkurrenter. Band Battle gav os et gevaldigt skub i den rigtige retning, da vi havde mest brug for det. Det gav selvfølgelig ekstra prestige, at vi vandt, men alle får noget ud af at være med.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...