Nu kan du snart nyde din mad, en drink og udsigten over vandet fra et nyt loungeområde på Aalborg Streetfood

AALBORG: Der bygges på livet løs ude foran Aalborg Streetfood - Køkkenfabrikken. De er ved at opbygge en kæmpestor terrasse som en del af et helt nyt område.

Træterrassen bliver intet mindre end 510 kvadratmeter og kommer til at bestå af et grundplan og tre niveauer.

- Vi vil gerne gøre det endnu mere hyggeligt at sidde og nyde udsigten udover vandet med et glas vin eller noget mad. Så derfor arbejder vi på at skabe nogle flere miljøer herude, fortæller stedets ene indehaver, Martin Jensen.

Planen er, at der på niveauerne skal være både solsenge og sofagrupper, så man kan sidde at hygge sig og nyde solen, hvis vejret tillader det. Derudover vil der komme palmer, der kan give følelsen af at være sydpå.

Der skal selvfølgelig også være mulighed for at få fyldt lidt i glassene, når man sidder udenfor.

- Vi laver en stor rund bar i midten af terrassen, fortæller Martin Jensen.

Camilla Gammelgaard
Den nye terrasse giver Aalborg Streetfood mulighed for at have op imod 1200 gæster samlet inde og ude. Foto: Kim Dahl Hansen

En masse siddepladser

Han ved endnu ikke, om baren når at blive klar til denne sæson, men de gør, alt hvad de kan. Indtil da er der dog også tænkt en løsning, så gæsterne ikke skal indenfor for at forsyne sig.

- Vi vil selvfølgelig gerne have, at baren bliver ordentlig og ser godt ud, derfor er det ikke sikkert, vi kan nå at få den færdig, inden sommeren er slut. Men så har vi nogle mobile barer indenfor, som vi kan rykke ud, siger han.

Det nye loungeområde giver Aalborg Streetfood endnu flere siddepladser, og de regner med samlet at kunne have 1200 gæster inde og ude, når den står færdig, og corona-restriktionerne er ophævet naturligvis.

Netop coronasituationen gav indehaverne lidt af en udfordring, da de overtog stedet, men de ser optimistisk på tingene.

- Det var en lidt hård start, men vi er alligevel kommet super godt fra land. Folk er virkelig glade og har taget godt i mod os. Der er rigtig travlt i øjeblikket, og det er dejligt, siger Martin Jensen.

Camilla Gammelgaard
Aalborg Streetfood - Køkkenfabrikken er et populært sted at besøge. Specielt her i sommermånederne. Foto: Kim Dahl Hansen
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...