Der er sørget for mad og sikkerhed på Nytorv

AALBORG: Når tømmermændene banker imod i tindingerne og din krop skriger på fedt og salt, er lysten til junkfood på toppen af behovspyramiden. Aalborg har heldigvis en masse madoaser der lokker med den lindrende medicin. Et af de steder er Mc Donald´s på Nytorv og de er klar.

- Det er en stor dag for os og der kommer mange gæster. Men det er også en dag hvor vi har planlagt alt ud til fingerspidserne, lyder det fra restaurantchef Camilla Faldt.

Sidste år på samme dato var der 3300 gæster i restauranten. Det kan der naturligvis ikke være i år. Ligeledes kommer der heller ikke til at være den massive folkevandring fra Jomfru Ane Gade.

- Vi har jo lukket for siddepladserne og sidste år valgte 20 procent af gæsterne at spise i restauranten. Den del har vi lukket ned. Tilgengæld har vi jo vores samarbejde med Wolt, som sørger for udbringning. Så det er vi meget spændte på. fortæller Camilla Faldt.

Med restriktionerne følger der også ekstra mandskab, for at sikre at kunderne ikke kommer til, at stå for tæt.

- Vi kommer hele tiden til at have minimum en koordinator til at sikre at folk ikke står for tæt og spidser det til er vi klar til at have to koordinatorer til, at hjælpe i restauranten. Der ud over deler vi den op i flere sektioner, fortæller Camilla Faldt.

Der skal være meget mad på lageret og der er kaldt en masse ansatte på arbejde for at være klar til en af årets travleste dage.

- Vi kommer til i, løbet af døgnet, at være omkring 35 medarbejdere på arbejde. Det er en travl dag og sidste år solgte vi 9432 burgere alene her i restauranten på Nytorv, fortæller Camilla Faldt.

Vi ønsker dig velbekomme og minder om, at det der nytårsfortsæt, først træder i kræft fra den anden januar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...