Lad armene hænge og frigør blikket, mens du får den gode fortælling serveret i ørehøjde

AALBORG: Lydbøger kan være fantastisk frisættende: på farten, i havestolen eller når du spankulerer rundt i sommervejret med iskaffen i hånden.

Øjne og krop holder sommerfri, mens du får leveret sprød feriefortælling lige i lyttelapperne. Du kan med fordel lade blikket tage på vandring i byens eller naturens kulisser og stadig blive opslugt af den gode historie, der overleveres af en velkendt stemme.

Her er tre anbefalinger:

De tre musketerer af Alexandre Dumas - indtalt af Dan Schlosser

”En for alle og alle for en!”

Snyd ikke dig selv for denne klassiker, som i den grad holder og underholder… også i 2020. Ser man bort fra den indledende historiske rammesætning med storpolitikken, de franske stednavne og personer, er De tre musketerer en eventyrlig og universel fortælling om broderskab, heltemod, æreskoder og store bedrifter.

Man kan ikke andet end at forelske sig i den unge, ildhu D'Artagnan og de tre musketerer – den følsomme, melankolske Athos, den vilde, bombastiske Porthos og den fredsommelige, åndelige Aramis – og drømme sig med på deres eskapader i Paris’ gader.

Romanen er fortalt med skarptsleben stemmeføring af Dan Schlosser. Find den på eReolen eller ved at trykke her

Blafferens galakseguide af Douglas Adams – indtalt af Jakob Riising

Douglas Adams’ satiriske, første bog i science fiction-trilogien ser måske ud til at være en ordentlig mursten i papirform, men hvis du gerne vil have svaret på livet, universet og alting, behøver du ikke at læse dig til det.

Lyt hellere i stedet for i samarbejde med eReolen har Saga Egmont lavet lydbogsserien "Stærke stemmer" med ni gedigne værker indtalt af ni kendte stemmer.

Jakob Riising gør et dygtigt arbejde med at fange den underfundige, humoristiske tone og vække denne satiriske og nørdede kultroman til live.

Find Blafferens galakseguide og de andre titler i "Stærke stemmer" på eReolen eller ved at trykke her

Ud og stjæle heste af Per Petterson – indtalt af Hans Henrik Clemensen

”Jeg ser vindens form i vandet.” Per Pettersons krystalklare og præcise sætninger vækkes til live af Hans Henrik Clemensens karakterfulde og dybe stemme, som emmer af levet liv.

Her mærker man en fin fornemmelse for rytmen og pauserne i Pettersons poetiske og malende sprog, hvilket bidrager til en næsten musikalsk oplevelse. Ud og stjæle heste er en mesterlig fortælling om store emner som loyalitet, svigt, familie, krig og kærlighed. I sin selvvalgte isolation og ensomhed indhentes den gamle mand Trond af fortidens dunkle skygger.

Bogen tematiserer en intens erkendelsesrejse og er et studie i at blive konfronteret med det, man mindst ønsker. Find den på eReolen eller ved at trykke her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...