Nyd det gode vejr, og at alting grønnes, med en bog i ørerne. Arkivfoto: Mette Nielsen
Livet her

Biblioteket anbefaler: Det kan du høre i haven eller på altanen

Solen skinner - og hvad er så bedre end at slappe af med en lydbog i ørerne

23. april 2020 kl. 09:39

AALBORG: Der er forår i luften, og vi vil gerne være udenfor. Måske på altanen - måske i haven.

For mange af os betyder det gode vejr også lugning af ukrudt, vedligehold af plæne, opkradsning af det der irriterende mos mellem fliserne og mange andre praktiske gøremål.

Det er ikke alle, der helt kan mønstre bonderøvens begejstring for den slags, men med den rette lydbog i ørerne, smelter timerne væk, og du opklarer mord, bevidner intriger og historiske begivenheder eller griner så højt, at naboerne kigger efter dig, mens haven går fra vild til vidunderlig.

Aalborg Bibliotekerne har fundet nogle lydbøger frem fra eReolen, som næsten vil få dig til at glæde dig til næste mosoprivning, hækstudsning eller kantafretning. Næsten.

Jeffrey Archer

Er du en af de få, der endnu ikke har fået taget hul på Jeffrey Archers Cilfton Krønike om klasseforskelle, familiehemmeligheder og kærlighed på baggrund af store historiske begivenheder, så kan du lytte den på eReolen. Første bog hedder ”Hvor der er vilje”, og er indtalt af Jesper Bøllehus.

Find Clifton-krøniken ved at trykke her:

PR-foto

Masser af gys med Stephen King

Mesteren af gys er også god i lydform. Du kan få kuldegysninger i varmen af klassikere som Dyrekirkegården, Carrie eller Misery – eller du kan lytte en af de nyere bøger som f.eks. Outsideren, der er aktuel som anmelderrost tv-serie på HBO Nordic. Du kan også overveje den engelske version af IT (Det Onde) på eReolen Global. Den er forrygende indtalt af skuespilleren Stephen Webber – og så er der lige til de næste godt 45 timers havearbejde.

Find Stephen King lydbøger ved at trykke her:

Fårking gravid - en fremmed flytter ind

Den har fået fine anmeldelser, og nu kan du lytte den på eReolen – endda indtalt af forfatteren selv. Historien om Sofie Lindes graviditet og fødsel af datteren er selvfølgelig lige så hudløs, underholdende og bramfri, som vi kender tv-værten fra f.eks. x-factor. Lyt den, hvis du er, har været eller planlægger at blive gravid.

Find Fårking gravid ved at trykke her

PR-foto

Krimiserier på eReolen

Du kan gå mange veje, når du kigger efter spænding og krimi. Men du går ikke helt forkert med Michael Katz Krefelds serie om politibetjenten Thomas Ravnsholdt. Du kan lytte de fem første bind i historien på eReolen – indtalt af Thomas Gulstad. Når du er færdig, kan du f.eks. kaste dig over Anna Grues serie om Dan Sommerdahl,

Ravn-serien finder du ved at trykke her:

Dan Sommerdahl-serien finder du ved at trykke her:

Sportsabstinenser?

Så er det nu, du kan fordybe dig i nogle af de store stjerner fra dansk sportshistorie. For eksempel ”Mit liv som Elkjær” indtalt af Dan Schlosser. Eller hvad med ”Nadia Nadim – min historie”? Indtalt af Miriam Zesler”. Eller hvis du mangler Giroen, Touren og alle forårsklassikerne, kan du lytte til ”Mit livs løb”, hvor 20 af dansk cykelsports største stjerne gennem tiden fortæller historier fra landevejene.

PR-foto

Mit liv som Elkjær finder du ved at trykke her:

Nadia Nadim – min historie finder du ved at trykke her:

Mit livs løb finder du ved at trykke her:

Annonceret indhold

Nyeste