Winter is coming… eller det gør uge otte i hvert fald. Se her, hvad du kan læse på fridagene

AALBORG: Måske er en skiferie på programmet, eller måske skal du bare slappe af på sofaen eller have færdiggjort de sidste DIY-projekter.

Hvad end du er omgivet af flot, hvid sne eller gråt og vådt vejr, så skal du ikke snyde dig selv for en formidabel læseoplevelse, som bare gør de mørke vinterdage en anelse hyggeligere.

Aalborg Bibliotekerne giver dig fem gode bud på medrivende vinterferielæsning:

Aalborg Bibliotekerne
PR-foto

Nina George - Det litterære apotek

Jean Perdu har en boghandel på en flodpram midt i Paris. Bogen er en skøn og skør kærlighedshistorie, men også en historie om at huske på sig selv og ikke altid kun gøre noget for andre. Og ikke mindst – som titlen antyder - en historie om, hvad bøger og litteratur kan gøre ved én - hjælpe en videre gennem glæder og sorger, store som små.

Aalborg Bibliotekerne
PR-foto

Bent Haller - Når krigen slutter

Edith har netop fået en tjenesteplads hos mejeribestyreren i Frederikshavn, da Danmark bliver besat i 1940. Edith vil bare ”leve et helt almindeligt liv”, men det bliver sværere efter tyskerne er rykket ind i 1940. Frederikshavn er et vigtigt knudepunkt for troppetrafikken til Norge, så byen vrimler med besættelsestropper. Edith møder soldaten Helmut. De skjuler forbindelsen, men den får følger - også flere end hun aner.

Aalborg Bibliotekerne
PR-foto

David Nicholls - Os

En nat bliver Douglas vækket af sin kone, der fortæller, at hun vil skilles! Først skal de dog gennemføre den planlagte Europatur sammen med deres teenagesøn som en sidste fælles oplevelse, inden Albie sendes fra reden. Historien veksler mellem oplevelser fra turen og Douglas’ tilbageblik på hans og Connies ægteskab. En både humoristisk og tragikomisk fortælling.

Aalborg Bibliotekerne
PR-foto

Sara Linderoth Bouchet - Min mands elskerinde

Susanne bliver uventet enke efter et langt og lykkeligt ægteskab. Men havde hendes dejlige mand virkelig en anden kvinde ved siden af? Susanne går i gang med at vende hver en sten.

Kate Quinn - Kodenavn Alice

Efter 2. verdenskrig kommer den amerikanske pige Charlie til Europa for at få en abort. Men hun har også andet at tænke på. Hendes skønne og sjove kusine Rosie er forsvundet i Frankrig under krigen, og det har 1. prioritet at finde hende. Charlie opsøger en kvinde, som var spion i Frankrig under 1. verdenskrig. De to kvinder tager til Frankrig for at lede efter Rosie. Det bliver en spændende og fuldstændig uforudsigelig tur…

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...