Har du forsæt om at tabe dig eller forandre dit liv i 2020. Se hvilke bøger, der kan hjælpe dig i gang

AALBORG: Vi har taget hul på 2020, og det er stadig så tidligt på året, at vi håbefuldt holder fast i vores nytårsforsætter.

I år bliver året, hvor bæltet kan spændes et ekstra hul ind, hvor løbeskoene bliver slidt op, og hvor vi får tid til at se familie og venner lidt oftere.

Står det til Aalborg Bibliotekerne, skal det selvfølgelig også være året, hvor du får læst lidt flere bøger. Derfor har de fundet en stak bøger frem, som ikke alene er gode læseoplevelser, men som også i nogle tilfælde kan hjælpe dig med at holde dine nytårsforsætter.

Aalborg Bibliotekerne
PR-foto

Det klassiske nytårsforsæt: Slank let og mæt af Anne Hjernøe

TV-vært og forfatter, Anne Hjernøe, har tabt sig 20 kilo og deler i denne bog ud af erfaringerne fra forløbet. Her er både kostplaner, træningsprogrammer og lækre sunde opskrifter til alle os, der gerne vil smide et par kilo eller 10 i 2020.

Aalborg Bibliotekerne
PR-foto

De realistiske nytårsforsæt: 21 små ritualer til at forandre dit liv

Denne bog giver tips til, hvordan man kan bryde med dagligdagens rutiner, ved at lave syv ritualer om morgenen, eftermiddagen og aften. Du opfordres blandt andet til ikke at starte dagen med at kigge på mobilen, men i stedet kigge ud af vinduet og se på en fin solopgang eller smukke skyer.

Nytårsforsæt - opfør dig ordentligt: Dårlig Karma af David Safier.

Dårlig Karma er svær at lave et fyldestgørende referat af, men den handler om en knap så sympatisk kvinde, der bliver ramt af karma i form af en faldende rumstation og genopstår som myre. Den er til alle, der kan lide et godt grin med referencer til kultur, historie og filosofi. Og så skader det jo ikke at starte det nye år med et vink om at være venlig, hjælpsom og bruge sin tid på dem, man elsker.

Aalborg Bibliotekerne
PR-foto

Nytårsforsæt – læs spændende bøger: Den fremmede gæst af Lisa Jewell

En forkommen mand med hukommelsestab dukker op ved havet tæt på Alices' hus i Midtengland. En nygift mand forsvinder fra sin ukrainske kone i London. Noget 25 år tilbage i tiden forbinder de to begivenheder.

Et rigtig godt alternativ til det ellers spændende skihop 1. januar. Bogen er underholdende, ubehagelig og uhyggeligt spændende. Den anbefales til dig, der kan lide Kvinden i toget af Paula Hawkins eller Kvinden der forsvandt af Gillian Flynn.

Aalborg Bibliotekerne
PR-foto

Nytårsforsæt – vær mere ude: Ind i skoven: Skovbadets kunst og videnskab af Quing Li

Japanske Quing Li introducerer til den den japanske metode shinrin-yoku, hvor man optimerer sit fysiske og mentale helbred ved hjælp af skovbade. Her føler man naturens/skovens nærvær og bader i de omkringværende indtryk. Med vejledning til hvordan skovbadning kan inkorporeres på forskellig vis i dagligdagen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...