Hovedbiblioteket laver ny service, hvor du kan få bøger to go

AALBORG: Du kender sikkert allerede konceptet fra de store supermarkeder - du bestiller dine varer på telefonen, betaler og får leveret indkøbene direkte til i dit bagagerum.

Men nu går Hovedbiblioteket supermarkederne i bedene og lancerer Biblioteket to Go. Ideen er fuldstændig den samme - du bestiller, de bringer helt ud til bilen.

- Det er en ekstra service, som vi laver i forbindelse med corona, for at de, der helst vil undgå at skulle ud blandt mange mennesker, også kan få bøger og andet materiale fra os, forklarer Allan Dalkjær Johansen, der er kommunikationskoordinator på Aalborg Bibliotekerne.

Ekstra benarbejde

Man bruger ordningen ved at reservere bøger, spil, tidsskrifter eller andet materiale gennem biblioteksappen eller hjemmesiden og sætte leveringsstedet til Hovedbiblioteket.

Når du får besked om, at materialet er klar til afhentning, ringer du til et særligt nummer og får personalet om at pakke materialet i poser samt et afhentningstidspunkt.

Herefter kan du køre ind i Hovedbibliotekets manøvregård via Østerbro - lige før busslusen i Medborgerhuset - og få bøgerne leveret direkte til bagagerummet. Alt sammen uden at du behøver at stå ud af bilen.

Når det er tid til at aflevere, er opskriften stort set den samme. Du ringer ind og aftaler tidspunkt og kører så ind med bøgerne, som en medarbejder henter ved bilen.

- Det giver os selvfølgelig lidt ekstra benarbejde, men det gør vi gerne, for vi må finde løsninger, her mens coronaen står på, fastslår Allan Dalkjær Johansen.

Du kan finde telefonnumre og læse mere om Biblioteket to Go på Aalborg Bibliotekernes hjemmeside eller ved at trykke her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...