Arrangementet er online og dine spørgsmål er med til at præge debatten

AALBORG: Aalborg Bibliotekerne er klar med en super-aktuel debat om et udfordret USA.

Medierne beretter om et land, der er ved at gå op i limningen. Og 27. januar inviterer biblioteket til debat, hvor du kan få svar på dine spørgsmål om fortid, nutid og fremtid for det splittede USA. Det skriver Aalborg Bibliotekerne i en pressemeddelelse.

Debatten er online og finder sted i kølvandet på indsættelsen af ny amerikansk præsident, for når Joe Biden 20. januar indtager præsidentembedet efter Donald Trump, vil han stå i spidsen for en splittet befolkning. Han overtager et USA, hvis sammenhængskraft er truet, og hvor stærke interesser bevidst modarbejder forsoning, står der i pressemeddelelsen.

Til dette online event kan du stille spørgsmål til professor Christian Albrekt Larsen omkring truslerne mod den amerikanske nations sammenhængskraft, uligheder, samt udsigterne for den amerikanske drøm og for at noget lignende kan foregå i Danmark.

Pga. covid-19-restriktionerne afholdes arrangementet online; men som til bibliotekets øvrige KAMP-events er det dig, der med dine spørgsmål og holdninger er med til at gøre debatten skarp og relevant.

Aalborg Bibliotekerne har fået professor i velfærdsstudier ved Aalborg Universitet, Christian Albrekt Larsen, til at indlede debatten ved kort at fortælle om væsentlige amerikanske forhold, hvorefter der er mulighed for at stille spørgsmål og give sin holdning til kende via chat og video.

Du kan allerede nu stille spørgsmål på arrangementets Facebookside, så vil debattens moderator forsøge at flette dem ind samtalen med Christian Albrekt Larsen. Alternativt kan du også sende dem til martin.schmidt-nielsen@aalborg.dk

Du finder link til online-debatten 27. januar kl. 19-21 via Aalborg Bibliotekernes arrangementsside

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...