Støj og støv betyder, at Vejgaard Bibliotek alligevel må lukke i en periode

VEJGAARD: De havde troet, at de kunne undgå det. Men udsigt til masser af støv og støj fra nedbrydningsarbejde betyder, at Vejgaard Bibliotek nu alligevel må lukke i en periode.

Oprindelig havde Aalborg Bibliotekerne ellers satset på at holde lokalerne på Hadsundvej åbne, mens biblioteket de kommende måneder bliver bygget om.

- Men håndværkerne har fået brug for en sammenhængende periode, hvor de kan give den fuld gas for at komme lidt foran i arbejdet, sådan at biblioteket kan blive færdig som planlagt til april, siger kommunikationsmedarbejder ved Aalborg Bibliotekerne Jes Folden Hyldig.

Derfor lukker biblioteket for brugere fra mandag 14. til og med søndag 27. september.

Katrine Schousboe
Mens biblioteket holder lukket, vil Vejgaard få besøg af en bogbus, så du fortsat kan hente reserveret materiale og låne nyt. Arkivfoto: Claus Søndberg

På trods af lukkedagene bliver du dog ikke snydt for muligheden for få nyt læsestof. I de knap to uger, biblioteket holder lukket, kører Aalborg Bibliotekerne nemlig en bogbus til Vejgaard fire af ugens dage, og her vil man f.eks. kunne hente sine reservationer og låne nyt.

Når biblioteket genåbner 28. september kl. 13 vil det fortsat være til en byggeplads. Det betyder, at der er begrænset plads, og at der stadig vil være risiko for de gener en ombygning nu engang fører med sig.

Ombygningen af den røde bygning på Hadsundvej skal give plads til både en café og De Frivilliges Hus. Det nye bibliotek skal stå færdigt i april 2021.

Du kan finde mere information om ombygningen i Vejgaard på Aalborg Bibliotekernes side eller ved at trykke her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...