Hovedbiblioteket skal have ryddet op på hylderne - det giver dig tre dage til at fylde dine op. Se her, hvornår det sker

AALBORG: Mørket sniger sig langsomt ind på os. Og antallet af dage, hvor regn og rusk dominerer er i hastig vækst.

Med andre ord - der er dømt sofa, plaid og gode bøger de næste mange måneder. Og de bøger kan meget vel købes på biblioteket.

Traditionen tro har de ansatte nemlig været Hovedbibliotekets mange hyldemetre igennem og sorteret uaktuelle, slidte og tiloversblevne bøger fra til et stort bogsalg.

- Der er et virkeligt bredt udvalg af vores materialer, siger kommunikationsmedarbejder på Aalborg Bibliotekerne Allan Dalkjær Johansen.

Han tilføjer, at der denne gang er rigtig mange tegneserie, børnebøger og ungdomsfantasy. Du kan også slæbe af med et komplet leksikon.

Katrine Schousboe
Priserne til bogsalg er sat så alle kan være med. Arkivfoto: Michael Koch

Bogsalget, som finder sted torsdag, fredag og lørdag i denne uge, er ikke kun bøger. Er du mere til musik, er der også kup at gøre.

- Der er specielt mange lp'er denne gang, men også cd'er, hvis man mere er til det, siger han.

Du skal dog væbne dig med en vis tålmodighed og eventuelt en podcast og en flaske vand, før du tager af sted mod biblioteket. Salget af bøger og musik er populært, og det plejer at give kø ved indgangen, særligt den første åbningsdag.

Bogsalget bliver alle dagene holdt i Lille Sal, og du kan betale med kontanter eller MobilePay.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...