Du kan vinde alt fra flæskesteg, ænder til køkkengrej i Bistrobanko. Arkivfoto: Bent Bach
Det sker

Bilka gentager kæmpe succes: Vind julens flæskesteg til Bistrobanko

Sidste år var der flere hundrede på venteliste for at deltage i varehusets Bistrobanko, hvor der er flæskesteg og køkkengrej på højkant

27. november 2018 kl. 12:34

Bilka gentager sidste års kæmpe succes, Bistrobanko, onsdag 12. december klokken 19.00. Den deltager, der har fuld plade til sidst, har chancen for at vinde julens flæskesteg eller lækre køkkenmaskiner.

Over hele landet kan konkurrencemennesker og banko-elskere godt begynde at sidde klar ved tastaturet, når tilmelding til dette års Bistrobanko åbner op fredag 30. november klokken 09.00. For når tilmeldingen åbner, er der rift om pladserne.

– Kunderne er vilde med Bistrobanko, og sidste år havde vi mere end hundrede på venteliste. Vi gentager derfor succesen i år og glæder os til, at alle kommer og hygger sig og har det sjovt med et spil banko, siger Nicki Stougaard, eventansvarlig i Bilka.

Det er gratis at deltage i Bistrobanko, og bankopladerne bliver udleveret i Bilka, når deltageren kommer til eventen.

Alt fra flæskesteg til køkkenmaskiner

Bistrobanko er klassisk banko, og der spilles i alt fem spil i hver Bilka. I hvert af de fem spil, er der præmier til både 1 række, 2 rækker og fuld plade. Præmierne varierer med alt fra flæskesteg, juleænder til lækre kaffe- og køkkenmaskiner, så der vil være noget for enhver smag.

Det er først til mølle princippet, når tilmeldingen åbner. Hele familien er velkommen, men der skal være voksne til at hjælpe og holde styr på plader og brikker.

Annonceret indhold

Nyeste