Arkivfoto: Lars Pauli
Shopping

Bilka Skalborg sætter prisloft på over 200 dagligvarer

Inflationen har fat, men nu sætter Bilka loft over prisen på 200 varer med garanti for, at de holder sig i ro frem til efteråret

23. juni 2022 kl. 09:29
Opdateret kl. 12:20

AALBORG: Der går næppe en dag, uden at medierne kan fortælle om stigende priser på alt fra energi til dagligvarer, og det kan mærkes i husholdnings-økonomien.

Derfor gør Bilka Skalborg nu en aktiv indsats for at holde priserne i ro ved at sætte et prisloft over 200 dagligvarer. Det giver frem til udgangen af oktober tryghed for kunderne, at prisen på helt almindelige dagligvarer på trods af inflationen ikke stiger.

- Situationen i verden påvirker os alle sammen, både fordi prisen på energi er steget, men også fordi inflationen presser prisen på helt almindelige varer. Derfor har vi valgt at sætte et prisloft dels på en række af vores egne vare-serier og dels på en række af de mærkevarer, som kunderne måske kender bedst, siger varehuschef i Bilka Skalborg, Peer Thomassen i en pressemeddelelse.

På listen over varer, der er omfattet af prisloftet, er blandt andet tomater, salat og avokado, salami, bacon, hakkebøffer til burger, plantefars og hakket grise- og kalvekød. Desuden gælder loftet for udgaver af appelsinjuice, skummetmælk, havregryn, mel og ost foruden smørbar og flydende margarine, rosiner, sukker, babygrød, pulverkaffe og chokolade, samt en stribe produkter til personlig hygiejne.

- Vi har gjort det let at finde varerne, som er omfattet af prisloft ved at skilte tydeligt med det i hele varehuset. Sammen med de gode tilbud, som vi selvfølgelig fortsat har masser af, giver det kunderne mulighed for at købe ind til hverdagen til gode, lave priser – og det er det, vi har som mål: at gøre hverdagen lidt bedre og billigere for vores kunder, siger varehuschef i Bilka Skalborg, Peer Thomassen.

Annonceret indhold

Nyeste