Nu kan du handle uden at stå ud af bilen

AALBORG: Med BilkaToGo kan kunderne i Bilka Skalborg fra 19. april fylde indkøbskurven på hjemmesiden bilkatogo.dk eller på en indkøbs-app med samme navn. Bestiller man varerne inden klokken 10 kan de afhentes fra klokken 14 samme dag.

Konceptet kan beskrives som en blanding af en færgehavn og en drive through, som det kendes fra burgerrestauranter. Ved ankomst til parkeringspladsen får man at vide, hvilken vejbane man skal køre til, når man har tastet sit telefonnummer. Når man holder på den rette plads, kommer en servicemedarbejder med varerne og stiller dem i bagagerummet. Med andre ord behøver man ikke på noget tidspunkt at forlade bilen.

BilkaToGo blev lanceret i Bilka Tilst og Hundige i efteråret 2017 og blev modtaget rigtig godt. Samtidig betyder det, at systemet nu er blevet yderligere optimeret, så man nu er klar til at lancere siden for kunderne i Skalborg-området samt ved Bilka Næstved.

- Modtagelsen af BilkaToGo har været så positiv, at vi har sat os for at rulle det ud i hele Danmark, så hurtigt det kan lade sig gøre. Efter vi har samlet erfaringer fra de første to butikker, er vi nu klar til løbende åbne for BilkaToGo i de andre Bilka-hypermarkeder, fortæller Bilkas direktør Mark H. Nielsen.

- Med BilkaToGo har Bilka en løsning som hænger godt sammen for både forbrugerne og Bilka, fordi der ikke er omkostninger til transport ud til hver enkelt kunde. En anden stor fordel er, at de fire timer fra bestilling til varerne kan afhentes er meget kortere, end hvis du bestiller på nettet og skal have varerne leveret, siger Mark H. Nielsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...