Billetter til Skråen bliver revet væk - også AKKC er på vej mod rekord

AALBORG: En aften i byen med billetter til en koncert eller et godt grin, står højt på manges hitliste.

I hvert fald, hvis man ser på billetsalget hos et par af byens kulturelle mastodonter.

- Jeg tør næsten ikke sige det højt af frygt for, at det går galt, men det går rigtig, rigtig godt, siger leder af Skråen Jørgen Nissen.

De seneste måneder har spillestedet i Nordkraft solgt billetter som aldrig før. Forsalgstallene ligger langt foran samme tid sidste år. Jørgen Nissen vurderer, at der er solgt helt op mod en tredjedel flere billetter.

- Specielt op til vores fødselsdag i september, var der rigtig travlt. Ugen før solgte vi lige så meget, som vi normalt gør i ugen op til jul, forklarer han.

Katrine Schousboe
I Aalborg Kongres & Kultur Center er det bl.a. standuppere, som her Tobias Dybvad, der trækker billetsalget op.Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

På vej mod rekordår

Også i Aalborg Kongres & Kultur Center kan man konstatere, at vi gerne vil ha' kultur - og store mængder af det.

Mange arrangementer her i oktober er udsolgt, og generelt er kulturcentret pænt foran billetsalget sidste år.

- På kulturdelen kunne 2018 bestemt godt ende som et rekordår for os, siger pressechef Susanne Kabel.

Det er blandt andet flere standup-shows, musicals som Kærlighed ved først hik og den for længste udsolgte koncert næste sommer med Maroon 5, der sikrer de flotte tal.

- Selvfølgelig kommer den slags an på, hvilket program, man har, men jeg har også på fornemmelsen, at en generel pengerigelighed slår igennem. Vi bruger gerne penge på at gå ud, siger hun.

Katrine Schousboe
Der er tilsyneladende thumbs up til udbuddet af koncerter og underholdning hos Skråen og AKKC. Arkivfoto: Bent Bach

Fremgang er mere markant

Også på Skråen peger Jørgen Nissen på et godt program som hovedårsag til succesen, men han har også bemærket en mere generel tendens.

- Jeg taler med mange andre spillesteder, og de går alle frem, men vores fremgang er bare mere markant, siger han og tilføjer:

- Vi har været heldige at få booket de rigtige bands.

Han peger på koncerter med nyere navne som Saveus, Minds of 99 og Suspekt som eksempler på koncerter, der har solgt massivt her i efteråret.

- Til sammenligning havde vi sidste efterår to koncerter på vores største scene, Royal Stage, i år er vi oppe på 12, lyder det.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...