På et døgn er knap halvdelen af billetterne til eventen revet væk

AALBORG: Interessen for at løbe en tur i Aalborgs gader med Kronprinsesse Mary er enorm.

Siden tilmeldingen til næste sommers Royal Run i Aalborg mandag 1. juni åbnede i går, har der været tryk på billetsystemerne.

På bare et døgn er knap halvdelen af de 20.000 startnumre til løbets tre distancer revet væk.

- Det er virkelig overvældende, siger Jørgen Hein, der er ansvarlig for Royal Run i Aalborg Atletik & Motion.

Han fortæller, at der på samme tid sidste år var solgt godt 2200 billetter, så der er altså tale om en markant øget interesse i år.

- Der var nogen, der kom for sent til billetsalget sidste år, og de har nok villet være sikre på at få en billet, og så er der også bare generelt en stor interesse for Royal Run, siger han og påpeger samtidig, at løbet her i Aalborg forventes at trække folk til fra et stort geografisk område, fordi Aarhus som bekendt ikke har Royal Run i 2020.

Sommerens store løb, som falder på 2. pinsedag, bliver på alle måder en version 3.0 af Royal Run. Der bliver start på havnen, og turen går gennem blandt andet gennem Jomfru Ane Gade, Gravensgade og hen over den nye Budolfi Plads.

- Det bliver en virkelig flot tur rundt i byen, og samtidig skruer vi væsentligt op for service og underholdning undervejs. Planen er, at der skal være musik otte forskellige steder på 10 kilometerruten, fortæller han.

Sidste år blev arrangementet udsolgt på 20 dage. Godt 13.000 deltog i Royal Run 2019.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...