Mindekoncerter og fællessang til ære for kunstneren, der døde søndag

AALBORG: Aalborg Teater frigav billetterne til den oprindelige mindekoncert onsdag eftermiddag, og på bare 30 minutter var alle 460 revet væk. Det samme gjorde sig gældende, da de kort efter frigav billetter til en ekstra koncert, der kom i stand på grund af den enorme interesse for at hylde Kim Larsen.

En af hvor tids største kunstnere bliver hyldet med fællessang på Aalborg Teaters Store Scene lørdag 13. oktober klokken 11.00 og igen klokken 13.00.

Kim Larsen, troubadouren, gavflaben, popmusikeren, spillemanden, kunstneren - kært barn har mange navne - kunne som ingen anden forene danskerne på tværs af både generationer og landsdele.

Hans sange har sat sit præg på alle danskeres liv og hverdag, fra barndommen, ungdommen, den første forelskelse, det første brud, den store familiefest og meget andet.

Larsens sange vil for altid være en del af os alle, en del af vores lydtapet, en del af vores kulturarv. Sange baseret på den gode historie, den gode melodi, og ikke mindst enkeltheden og ærligheden.

Så Lune Larsen hva’ gør vi nu - jo vi bærer din musik og din historie med os og hylder dig med et stort fælles sangarrangement på Aalborg Teater - kom og lad os synge sammen.

Skuespiller Marie Knudsen Fogh vil være vært og sammen med blandt andre skuespillerne Jørgen W. Larsen, Kathrine Høj Andersen, Steffen Berenthz Eriksen og øvrige medlemmer af teatrets ensemble vil de denne eftermiddag synge for på nogle af Kim Larsens mest kendte og elskede sange.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...