Seneste Nibe Festival var i 2019, hvor publikum her gav den gas til Nik og Jay på Store Scene. Arkivfoto: Martin Damgård
Det sker

Nibe Festival sætter billetter til salg på fredag

De første navne til sommerens fest i Skalskoven bliver snart offentliggjort, oplyser festivalen

27. september 2021 kl. 09:45

AALBORG: Har du også savnet musikken, festen og det gode humør til Nibe Festival?

Så er her godt nyt til dig, for snar går billetsalget til sommerens festval i Skalskoven i gang.

Efter aflysninger på grund af corona i år og sidste år har det været muligt at overføre sin billet til 2022-udgaven, og det har tusindvis af købere valgt at gøre. Det betyder, at cirka 60 procent af billetterne til næste års festival allerede er afsat, skriver Nibe Festival på sin hjemmeside .

Her kan du også læse, at sløret snart bliver løftet for de første navne.

- Som altid kan du se frem til en overflod af fede koncerter og musikalske oplevelser på Nibe Festival – og selvom musikprogrammet for 2022 stadig er under udvikling, tør vi godt love, at den ikke kommer til at få for lidt, står der også.

Da billetterne til de fire dagsfestivaler - Lyden af Nibe - blev sat til salg i sommer, var de hurtigt afsat, så derfor lyder der en opfordring til at sidde klar ved tasterne, hvis du gerne vil opleve fællesskabet på den kommende festival.

Nibe Festival finder sted 29. juni til 2. juli næste år, og billetsalget går i gang på fredag, 1. oktober, klokken 10 - du kan læse mere her

Annonceret indhold

Nyeste