Det er butikkens første jul i Aalborg, og det fejres med julegodter. Se her hvornår

BilligBlomst starter julemåneden med gratis æbleskiver, gløgg og sodavand i butikken 1. og 2. december.

Der er masser af gøremål i juletiden, men der skal også være tid til at hygge med familien og nyde de mange ting, som juletiden bringer med sig.

Derfor inviterer BilligBlomst til en hyggelig weekend med gratis æbleskiver og gløgg samt sodavand til børnene fra klokken 10-17, når vejen lægges forbi butikken i City Syd i weekenden 1. og 2. december.

- Det er den første jul i butikken i Aalborg, og selvfølgelig kører vi videre med BilligBlomst-traditionen om at servere æbleskiver, gløgg og sodavand til børnene. Det er med til at sprede julestemningen, og samtidig vil vi rigtig gerne sige tak til vores fantastiske kunder, der har taget rigtig godt imod os, siger Fethi Polat, bestyrer af BilligBlomst Aalborg.

Når æbleskiverne er spist og gløggen nydt, så er der rig mulighed for at få foretaget indkøbene, der kan være med til at gøre hjemmet klar til julen. Der er blandt andet mulighed for at bruge søndagen med at købe ind til en juledekoration eller købe de julelys, der skal lyse op i haven eller indendørs.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...