Marcus Delfer guider dig til oplevelser i Aalborg de kommende dage

AALBORG: Efteråret er landet. Det gjorde det ganske givet for en måned siden, men nu er temperaturen gået på hæld, og bladene begynder forsigtigt at dale langsomt mod jorden. På trods af vi ikke står i kø til store udendørs arrangementer, er det stadig muligt at få lidt kulturliv indenfor i tørvejr. Vi har her samlet tre begivenheder, du kan bruge din weekend på. Hav en god én af slagsen!

Fredag: Musikfilmfestival

Egentlig begynder festivalen allerede i dag, hvor du kan se filmen “White Riot”, der handler om England i 1978, hvor der spirede en racisme, der mødte massiv modstand fra musikhistoriens måske største græsrodsbevægelse, Rock Against Racism. Med rock, reggae og The Clash som spydspids samlede de en nation i splid.

Fredagens program tager dig tættere på Liam Gallaghers turbulente liv i tiden efter bruddet med Oasis og broren Noel - et opgør, som endte med håndgemæng og smadrede guitarer.

Du kan også kigge forbi om søndagen, hvor de viser den fantastiske film om den olympiske jazzsangerinde Ella Fitzgerald. Helt kort: programmet er majestætisk og kører t.o.m. mandag - alle dage er besøget værd i Biffen, Nordkraft. Billetter købes via Biffens hjemmeside.

Lørdag: Et godt grin med Olav

I mere end seks år har det været muligt at opleve den sjove Olav Lundsgaard på landets mange scener - store som små. Nu er han endelig klar med sit første one-man-show “Kun et menneske”, hvor du kan grine med nu på lørdag.

Så hvem er ham Olav Lundsgaard? Han er diagnosticeret med autisme, han er fynbo, han er to meter høj og så hedder han Olav. Det har i årevis givet ham udfordringer uden for scenen, men til gengæld er han altid klar med sine skarpe jokes på scenen. H

usk: Billetter koster fra 116 ,- (studerende) + evt. gebyr. De skal købes online via Event Aalborg, som du kan du finde på Facebook. Dørene åbner kl. 19 og showet starter kl. 20.

Søndag: Siddende bingo

Du kan slutte ugen af på overordentlig god og gammeldags manér - med et slag bingo på på Street Food - Køkkenfabrikken. Der er stadig åbent på Street Food, og i deres store Royal Hall kan du være med i bingospillet om præmier fra bl.a. Nordsøen Oceanarium, Aalborg Zoo, Hadsund Bryghus og meget mere. Der vil selvfølgelig være pause mellem spillene, så du kan få lidt at spise og/eller drikke.

Det koster en flad tyver for én plade og tre plader for en Vejgaard-dollar. OBS: Bingo starter kl. 17.30, så kom i god tid.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...