Det er anden gang på to år, at butikken flytter adresse i Nørregade

AALBORG: Birgitta Frandsens venner og kunder ryster på hovedet over hendes beslutning om at flytte i mindre lokaler, men beslutningen er truffet af en årsag, forklarer indehaveren af We Love Shoes & Fashion.

- Man skal ikke sidde ude i baglokalet og forvente, at tingene ændrer sig af sig selv. Man er nødt til selv at gøre en indsats, hvis tingene skal flaske sig, siger Birgitta Frandsen.

At gøre en indsats har været hverdag for kvinden, der åbnede sin forretning i efteråret 2019. Siden da har hun kæmpet sig igennem flere coronanedlukninger, og undervejs har hun også skiftet lokaler i forretningens korte levetid.

Frederik Marcus Overgaard
Birgitta Frandsen vinker snart farvel til butikkens lokaler på Nørregade 24. Foto: Frederik Overgaard

Nu er det dog igen blevet tid til at flytte lokaler, og det skal både ses som en investering og en tilpasning af virksomheden.

- Der er ingen tvivl om, at salget i stigende grad sker på internettet, og derfor er der i princippet ikke nogen grund til at have så stor en fysisk butik.

Frederik Marcus Overgaard
We Love Shoes & Fashion lagde ud som en skobutik under navnet We Love Shoes. Det har dog siden ændret sig. Foto: Frederik Overgaard

Vil ryste op i Nørregade

Det sidste stykke tid har livesalget, der er en type af salg, som foregår på Facebook med en livevideo, stået for mellem 60 og 70 procent af salget. Tendens fortsætter formentlig, og derfor var det oplagt at tilpasse butiksstørrelsen, forklarer sko- og tøjsælgeren.

Flytningen giver dog også mulighed for at ryste op i den gade, som We Love Shoes & Fashion har været beliggende på gennem sine tre leveår. Og det trænger den til, mener Birgitta Frandsen.

Derfor glæder hun sig til at flytte ind i Nørregade 29, hvor hun bliver naboer med blandt andre krea-caféen Fidus og Something by Tine Lund.

- Vi har lagt planer om, at vi vil skabe en oase for enden af Nørregade, siger Birgitta Frandsen.

- Vi har alle forudsætningerne for at gøre området attraktivt, men det kræver, at vi gør en helstøbt indsats. Der skal være pynt i træerne, stilles nye varer på gaden og så skal vi få caféborde og -stole frem, når vejret er til det. Og det arbejde skal alle butiksindehavere bidrage til på hver sin måde.

Frederik Marcus Overgaard
Selvom salget primært foregår over webshoppen og Facebook, så kommer der stadig flittigt med kunder i butikken. Foto: Frederik Overgaard

Står her endnu

På trods af coronanedlukninger og faldende salg i den fysiske butik, så er We Love Shoes & Fashion altså stadig at finde på Nørregade.

- Jeg står her endnu, konstaterer Birgitta Frandsen.

- Livesalget har reddet os de sidste måneder, så det bliver dejligt at komme på plads i de nye lokaler.

Frederik Marcus Overgaard
Både sko- og tøjkollektionerne er farverige og bliver skiftet ud på ugentlig basis. Foto: Frederik Overgaard

Selvom meget af salget foregår på internettet, så er det på ingen måde i overvejelserne at skille sig af med den fysiske butik. Primært fordi indehaveren ikke kan undvære kundekontakten og dagligdagen i butikken, men også fordi det betyder noget positivt for kunderne.

- Der er et psykologisk aspekt i at have en butik. Kunderne ved, hvem de handler med, og det skaber en større fællesskabsfølelse og tryghed, når man handler - både online og fysisk.

Birgitta Frandsen åbner We Love Shoes & Fashion på adressen Nørregade 29 i begyndelsen af maj. Indtil da er hun stadig at finde på sin gamle adresse i Nørregade.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...