Bjarne Riis kommer til Aalborg 1. november og fortæller om det ny cykel- og netværkskoncept. Arkivfoto: Nils Meilvang/Scanpix
Livet her

Bjarne Riis kommer til byen

Fortæller om sit nye cykel- og netværkskoncept

28. oktober 2017 kl. 10:55

Den tidligere Tour de France stjerne Bjarne Riis kommer til Aalborg onsdag 1. november, når han som en del af Virtu Business Club fortæller om det nye cykel- og netværkskoncept på en Danmarksturné.

Virtu Business Club holder kick-off møde i Aalborg, hvor de inviterer alle interesserede erhvervsfolk til at høre nærmere om konceptet og Virtu Business Club, der i løbet af 2017 er blevet Danmarks største erhvervs- og cykelnetværk. Det er en del af Virtu Cycling Group, der ejes af Lars Seier Christensen, Jan Bech Andersen samt Bjarne Riis, og sidstnævnte deltager selv og sammen med flere tidligere cykelryttere fortæller han om Virtu Business Club og de nye tiltag for netværket.

Tidligere professionel cykelrytter Claus Michael Møller er Business Club Manager for Virtu Business Club i Aalborg, og han håber, at erhvervsfolk i området har lyst til at komme og høre nærmere.

- Det er vores ambition er, at danske forretningsfolk skal kunne forbinde cykling, sundhed og bundlinje på en ny og spændende måde. Det er hovedsageligt ledere og beslutningstagere, vi henvender os til, og særligt dem der værdsætter at være sammen med ligesindede cykelentusiaster. Det kræver ikke, at man er en ørn på cyklen og træner ofte, fælles for alle er, at vi nyder at komme ud på cyklen, siger Claus Michael Møller.

- Det er vores mission, at virksomheder oplever en forretningsmæssig værdi ved at være en del af netværket, samtidigt med, at vi skaber en masse oplevelser for deltagerne på cyklen både lokalt, regionalt, nationalt eller endda internationalt gennem vores rejsebureau Virtu Travel. Det er koblingen mellem cyklingen og forretning, der er omdrejningspunkter for det hele, siger Claus Michael Møller.

Kick-off eventet holdes 1. november og er gratis at deltage i, og man kan tilmelde sig på Virtu Business Clubs hjemmeside. Det er en del af en Danmarksturné, hvor Bjarne Riis og resten af Virtu Business Club også besøger Vejle, Aarhus, Holbæk, København og Herning.

Virtu Business Club er Danmarks største netværk for cykelinteresserede erhvervsfolk og består af mere end 300 virksomheder fordelt i København, Århus, Kolding, Vejle, Horsens og Herning. Netværket ønsker dertil at etablere sig i Aalborg, Esbjerg, Holbæk og Silkeborg. Netværket Virtu Business Club er en del af koncernen Virtu Cycling Group.

Annonceret indhold

Nyeste