Besværlig parkering og et travlt familieliv er blandt årsagerne

AALBORG: Når frisør Berita L. Simonsen fra blSIMONSEN vælger at flytte sin salon fra Aalborgs centrum i Algade 56 til Nibe godt 20 kilometer væk, er der flere grunde.

Dels handler det om at få et travlt småbørnsliv til at gå op, men det handler også om, at hun synes, at parkeringsmulighederne er mere besværlige end godt er i centrum af Aalborg.

- Vi har en del kunder, der fortæller, at det faktisk kan tage temmelig lang til at finde en parkeringsplads, siger hun.

- Det er vi helt ude over i Nibe, hvor der er masser af plads til at parkere, siger hun.

Anne Helene Kahr Thomsen
Endnu er den nye salon i Nibe ikke færdigindrettet, men det kommer, så alt er klar til starten først i september. Privatfoto

Hun glæder sig over, at de fleste af kunderne har givet udtryk for, at den ekstra køretur til Nibe ikke er noget problem.

- Jeg tror netop, at vores nye placering i Nibe passer perfekt ind i den nye trend, hvor folk søger de lidt mere hyggelige oplevelser og rolige omgivelser, siger Berita L. Simonsen og tilføjer.

- Og hyggeligt det er der altså i Nibe.

Anne Helene Kahr Thomsen
Tina Skjødt Pedersen (til venstre) og Birita Lilja Simonsen siger farvel til Aalborg og rykker til Nibe. Privatfoto

Det er ikke alle salonens ansatte, der følger med til Nibe. Men der vil være et velkendt ansigt - nemlig Tina Skjødt Pedersen.

- Og det har selvfølgelig dels noget at gøre med, at så får de for langt at køre til arbejde, forklarer Berita L. Simonsen.

- Men det er faktisk også en del af planen, at jeg gerne ville tilbage til en lidt mindre salon, forklarer hun.

Den nye salon kommer til at ligge i Lille Algade 11 st. th. i Nibe.

- Og det er jo faktisk lidt sjovt, at jeg går fra Algade til Lille Algade, smiler Berita Simonsen over det lidt pudsige sammentræf i at salonen bliver mindre og gadenavnet får tilføjelsen "lille."

Salonen slår dørene i Nibe op til oktober.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...