Testambassadører er i Aalborg for at tale om corona i dag

AALBORG: De høje coronatal i Aalborg har tilsyneladende bidt sig fast. Med tre sognenedlukninger har vi lige nu den kedelige landsrekord.

Derfor besøger testambassadører fra Styrelsen for Patientsikkerhed i dag og i morgen byen for særligt at opsøge unge, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

De blå veste, som de kaldes, vil bevæge sig rundt på Havnefronten her tirsdag formiddag, mens de i eftermiddag opsøger unge ved deres boliger. Testambassadørerne går så at sige fra dør til dør og taler med unge om corona og smitteopsporing som en del af en forebyggende indsats mod nye smitteudbrud af covid-19. Du skal altså ikke være overrasket, hvis du møder nogen, der vil tale med dig om corona.

Testambassadørerne vil mellem kl. 12.30 og 13.30 være ved Larsen Waterfront i Rendsburggade, fra kl. 13.45 til 14.45 er det Siloen på Østre Havnegade, mens de mellem kl. 15 og 16 er ved Nyhavn i Rendsburggade. Alle kollegier/ungdomsboliger, som får besøg her tirsdag, er administreret af Boligforeningen Himmerland.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...