Stine Rex giver dig tips til hvordan du når begge dele

AALBORG: Der er corona, det er koldt og fitness er lukket. Undskyldninger er der nok af og man kan sagtens finde mange flere. Men der er også alle mulige gode grunde til at holde kroppen i gang. Ultraløberen Stine Rex kommer her med nogle ekstragode grunde til at bevæge sig udenfor.

- Der er næste dobbelt op på undskyldninger lige for tiden, og man kan jo næsten give coronaen skylden for alt. Jeg har lige startet dagen på den bedste måde. Mine kinder er dejligt varme efter to timers frisk morgenløb, lyder med vanligt overskud fra Stine Rex.

Man behøver dog ikke give den lige så meget gas som Stine Rex, og hvis man mere er til en gåtur, kan det varmt anbefales.

- Faktisk giver en times gåtur det samme, som en halv times løbetur. Så er man mere til det, så er det, det man skal gøre. Jeg vil varmt anbefale, at man forsøger at opsøge bakker på gåturen. Det giver meget mere til træningen. Hvis man vælger nogle ruter med stigninger, kan man også få trænet sine baller rigtig meget, fortæller Stine Rex.

Lige præcis det med at gå, er, ifølge Stine, blevet supermoderne.

- I USA er det megamoderne at gå bakker. Fotomodeller gør det hele tiden, for så får de pæne baller. Ude i Hasseris, i Vejgaard, ved Aalborgtårnet og i Gug-alper er der nogle dejlige bakker, lyder anbefalingen fra Stine Rex.

For at få endnu mere ud af turen, anbefaler Stine Rex en god lydbog eller en podcast.

- Jeg er blevet mega fan af at lytte til bøger eller podcast. Da jeg var yngre, skulle jeg nærmest trues til at læse en bog. Men nu hvor jeg kan få det i ørerne, er jeg blevet supermotiveret. Jeg føler faktisk, at jeg bliver klogere. I dag løb jeg en halv time længere, fordi jeg lige skulle høre min bog færdig, griner Stine Rex.

- Nu er jeg blevet så bidt af at lytte til bøger eller podcasts under træningen, at jeg næsten ikke kan vente med at komme afsted, lyder det begejstret fra Stine Rex.

Nu er det blevet godt koldt udenfor, men med det rette tøj er det ikke noget problem.

- Jeg vil varmt anbefale, at man undgår den store tunge jakke, og i stedet tager lettere tøj på og tænker i flere lag. Det er trods alt nemmere lige at tage pandebåndet af eller lyne op i løbejakken. Jeg vil i øvrigt også anbefale, at man anskaffer sig et par vinterløbebukser, fortæller Stine Rex.

Skal man ud i vintermørket, anbefaler Stine Rex, at man anskaffer sig en pandelampe. Ikke kun for at kunne se bedre, men også for at man bliver set.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...