Ny klub får til huse i Nørresundby

AALBORG: Efter to års arbejde med at undersøge motiv og grundlag har tre af byens dykkerklubber besluttet at fusionere til én under navnet Aalborg-Nørresundby Sportsdykkerklub.

95 procent af medlemmerne i Aalborg Sportsdykkerklub, Nords Sportsdykkere og Nørresundby Sportsdykkerklub har stemt for sammenlægningen, som gælder allerede fra 1. januar.

Klubben kommer til at have over 120 medlemmer og tilbyder alle tænkelige aktiviteter fra snorkling og undervandsrugby til de mest avancerede dyk.

- Vi vil være i stand til at kunne tilbyde undervisning og uddannelser på alle niveauer, samtidig med at vi også har mulighed for at udlåne dykkerudstyr til nye medlemmer, der vil prøve kræfter med denne spændende aktivitet, siger pr-ansvarlig i den nye klub Henrik Kildegaard i en pressemeddelelse.

Han tilføjer, at man med sammenlægningen sikrer en klub med masser af aktiviteter. Blandt andet råder man over en stor trækutter til at tage på ture af flere dages varighed med, fire RIBs, som er hurtiggående speedbåde med plads til dykkere og udstyr samt en mindre gummibåd.

Klubben får til huse under broen i Nørresundby, hvor Nørresundby Sportsdykkerklub tidligere har holdt til.

Udover den nye klub kan man også fortsat dykke i Aalborg Svømmeklubs Sportsdykker Afdeling.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...