Byens unge har fået et nyt kulturhus, og det skal fejres

AALBORG: Sommeren og foråret igennem har både unge og personale fra UngAalborg været i fuld gang med at sætte deres præg på Platform 4's gamle lokaler, hvor byens nye ungdomskulturhus Blok X er rykket ind. Nu er Blok X klar til at invitere til et brag af et åbningsevent for at illustrere, hvad huset kan byde på.

- Meningen med åbningseventet er, at vi gerne vil åbne huset og give en smagsprøve på, hvad der foregår her, fortæller Camilla Lindum, der er teamleder i Blok X/UngAalborg.

Det er kulminationen af mange måneders arbejde, der vil blive foldet ud, og Camilla Lindum ser frem til at byde inden for i de nyrenoverede lokaler i Karolinelund.

- Jeg glæder mig helt vildt, det gør vi allesammen. Vi har i UngAalborg drømt om at realisere et tilbud som dette længe, så det er fedt, fortæller hun.

- Men vi har jo tyvstartet lidt og haft masser af unge i huset siden starten af september, men vi synes, at et åbningsevent er på sin plads.

Pauline Vink
Graffitimaling er blandt andet et af de tilbud, som man kan benytte sig af hos Blok X. Foto: Henrik Louis

Hvad, hvornår og hvor?

På åbningsdagen bliver der for alvor skruet op for festlighederne, og arrangementet er helt i de unge brugeres ånd med masser af underholdning, og der vil være noget for både øjne, ører og mund.

- Det bliver en dag med DJ, happenings, live-paint, snacks fra caféen, sneak peak på vores kommende teaterforestilling, poetry slam og en lille koncert med SIRO, fortæller Camilla Lindum.

- Man vil også kunne møde mange af de medarbejdere og unge, som er i huset.

Blok X holder åbningsevent lørdag 9. november klokken 12-17 på Karolinelundsvej 40.

Pauline Vink
Platform 4's gamle lokaler har gennemgået en større renovering, sådan at byens unge har kunne få deres eget ungdomskulturhus. Foto: Henrik Louis
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...