Et pyntet stormagasin byder højtiden velkommen i dag

AALBORG: Juletiden nærmer sig, og i Magasin er der nu pyntet op for alle pengene.

- I år har vi valgt at gøre julen mere klassisk hos Magasin med snemænd, juletræer og guirlander, og alt hvad man kender fra en traditionel jul, og så har vi tilført nogle moderne elementer i et gennemgående tema med guld og støvede nuancer af rosa, grøn og blå, siger Sara Bjerre-Kristensen, der er visual merchandiser manager, i en pressemeddelelse.

Foruden et gennemgående farvetema kan vi glæde os til at opleve forskellige ikoner, der går igen i hele forretningen, eksempelvis mus, kaktusser og hjerter, som har fået et julet og moderne tvist.

For at byde julen velkommen inviterer Magasin alle på mousserende vin og chokolade fra kl. 15-18 i dag, fredag 22. november. Her kan du ved selvsyn nyde pynten og gå på opdagelse i husets muligheder.

Og i det hele taget er der masser af aktiviteter i Magasin frem til jul.

Hver søndag vil der eksempelvis være forskellige events, hvor der blandt andet er mulighed for at pynte et honninghjerte, få initialer på et tørklæde eller en julepyjamas fra Magasin samt at blive forkælet med lækker julechokolade.

- I år har vi gjort ekstra meget ud af julen i Magasin med masser af hyggelige og sjove aktiviteter i løbet af december. Vi har også forsøgt at gøre julen ekstra hyggelig for børnene, hvor vi blandt andet har en julemus på 180 centimeter til at stå i børneafdelingen. Derudover har vi en stor snemand med diskokugler placeret ved indgangen, som byder aalborgenserne velkommen i forretningen, siger varehuschef Tina Mikkelsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...