Åbent værksted på Hovedbiblioteket fra mandag 14. maj til lørdag 19. maj

AALBORG: Hvem kunne ikke få lyst til at være med til at lave en animationsfílm. Nu er Cartoon Network gået sammen med Aalborg Hovedbibliotek om et kreativt projekt. 14. til 19. maj åbner værkstedet for alle børn, der gerne vil snuse til animation.

Med udgangspunkt i Cartoon Networks Imagination Studios, et online kreativt værksted med afsæt i animation, inviteres børn til at prøve kræfter med animationsteknikker, som tegning og manuskriptforfatning.

Der er tid til at fordybe sig og lære at tegne de berømte Cartoon Network karakterer, ligesom man kan lægge stemme til en tegnefilmsfigur i et mini-dubbingstudie.

Der er åbent værksted mandag 14. maj til fredag 18. maj kl. 13-17, og lørdag 19. maj kl. 11-15

Cartoon Network har lanceret Imagination Studios, et online kreativt værksted, der giver børn et unikt indblik i arbejdet bag deres favorit tegnefilm. Cartoon Networks egne animatorer tager børnene med på en rejse gennem vores mest populære serier med tips og vejledning om, hvordan de skaber deres egne karakterer, animerer og fortæller historier. Børnene kan prøve kræfter med mange forskellige aktiviteter, herunder tegning, farvning, storyboarding, musik, specialeffekter, voiceover, bevægelse og animation - alle discipliner, der klæder børn på til at kunne arbejde på deres egne animationsskabninger.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...