Musisk entreprenør Viggo Steincke skiftede for en stund guitaren ud med skrivemaskinen og springer nu ud som børnebogsforfatter

AALBORG: Det gælder om at spille på alle de tangenter, man nu engang er blevet givet i gave. Om at udnytte sit talent, så at sige.

Og det gælder også for den musikalske entreprenør Viggo Steincke, Aalborg, som han betegner sig selv og sit virke, der for en stund lagde musikinstrumenterne til side for at få tid til at skrive en børnebog.

For den gode Viggo Steincke er ellers om nogen en spillemand af Guds nåde med det musiske hjerte på rette plads, og både små og store kender ham og hans musik.

Den 66-årige prisbelønnede komponist og lydproducer sprang således ud i det skrevne ords verden, og han er nu barslet med børnebogen “Børnegrisene og det mega store monster”.

Det er Viggo Steinckes første bogudgivelse overhovedet, og han afviser på ingen måde tanken om, at bogen måske kunne få en efterfølger på ét eller andet tidspunkt.

Torben O. Andersen
Titlen på den nye bog er “Børnegrisene og det mega store monster”, og bogen udkommer torsdag den 15. november på Højers Forlag. Privatfoto

Viggo Steincke siger til aalborg:nu, at det færdige resultat er en sjov og underholdende højtlæsningsbog.

– Målgruppen er børn i alderen tre til otte år, og bogen udkommer torsdag den 15. november på Højers Forlag.

– Kort fortalt handler bogen om det, man er bange for - men som ikke altid behøver at være farligt.

– Jeg forsøger at afmystificere frygten for mørket og skyggerne, forklarer den nyudsprungne forfatter og tilføjer, at fortællingen i bogen er baseret og inspireret af hans egne oplevelser som barn.

Torben O. Andersen
Viggo Steincke siger, at fortællingen i bogen er baseret og inspireret af hans egne oplevelser som barn. Privatfoto

Viggo Steincke blev dog for alvor skudt i gang med selve skriveriet, efter at han i 2017 blev udsat for en for ham lidt skræmmende oplevelse inde i Thingbæk Kalkminer ved Skørping.

– Lyset forsvandt bare lige pludseligt, og det var en chokerende oplevelse, hvor jeg blev rigtig bange.

– Ret beset var der ikke noget at være bange for, men det ænser man slet ikke, når man står midt i mørket og bliver grebet af en panisk tilstand, understreger Viggo Steincke.

Der bliver i øvrigt holdt en uformel reception med deltagelse af forfatteren selv på Hovedbiblioteket i Aalborg lørdag den 17. november i tidsrummet 13.30 til 15.00 i anledning af bogudgivelsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...