Kæde er klar med sit første nordjyske møbelhus

AALBORG: Skal du gå foråret i møde med en ny sofa, et spisebord eller bare puder i andre farver, så får du nu endnu flere muligheder at vælge mellem.

I morgen, fredag 9. april, åbner design- og møbelkæden Bolia nemlig sin første nordjyske butik i den tidligere Bone's i Danmarksgade.

Og du kan se frem til et besøg i intet mindre end Aalborgs fineste butik. I hvert fald, hvis du spørger Anne-Mette Vedel, der står i spidsen for forretningen.

- Det er blevet så lækker en butik, og vi glæder os rigtig meget til at vise frem, hvad det er, vi kan, siger hun.

Katrine Schousboe
Forretningen er Bolias niende i Danmark. Foto: Kim Dahl Hansen

Majestætiske rammer

De seneste uger har hun sammen med medarbejderne stået i spidsen for at lave miljøer eller små udstillinger, der ikke alene præsenterer de enkelte varer, men også, hvordan man kan bruge dem i sammenhæng. For hele tanken i butikken er, at man skal blive inspireret og føle sig godt tilpas.

- Vi er meget mere end en møbelbutik. Vi er et univers, hvor man kan komme ind og så at sige bygge sit eget design på f.eks. en sofa, forklarer hun.

Der er derfor indrettet et såkaldt design atelier, hvor man kan se på stof- og materialeprøver, moodbards og bladre i bøger om design og interiør. Her kan du så over en kop kaffe eksperimentere og prøve forskellige sammensætninger af blandt andet kædens modulsofaer.

- Vi går meget op i, at vi skal give kunderne en oplevelse og stimulere alle sanser - man skal kunne mærke og føle, og så skal man selvfølgelig have god kundeservice oveni, lyder det.

Anne-Mette Vedel fremhæver de smukke rammer i den majestætiske røde bygning som et kæmpe plus. Butikken er indrettet i to etager, og man har bevaret de rustikke vægge med rå sten og skabt et flot repos som et visuelt kendetegn.

- Jeg synes, det lidt rå kommer til at passe helt utroligt godt sammen med vores nordiske design og lyse stil. Og jeg synes virkelig, at det er den fineste butik i Aalborg, siger hun med smil i stemmen og tydeligt tryk på er.

Katrine Schousboe
Udover møbler er der også masser af boligtilbehør i Bolias velkendte skandinaviske stil. Foto: Kim Dahl Hansen

Butik nummer ni

Den nye Bolia er kædens niende forretning i Danmark og butik nummer 63 i Europa. Hidtil har vi skullet til Aarhus for at se deres møbler og design, og derfor har en butik i Aalborg længe været et ønske.

- Vi håber jo også, at den kan være med til at øjnene for kunder nordfra, forklarer hun.

Anne-Mette Vedel selv har en årelang erfaring i Bolia-kæden og kommer senest fra en stilling som store manager i Tromsø. Aalborg er derfor en helt ny bane for hende, men allerede før butikken er åben, har hun og de øvrige medarbejdere fået masser af positive tilkendegivelser.

Katrine Schousboe
Store manager Anne-Mette Vedel har været i Bolia i flere år og glæder sig over den modtagelse kæden allerede har fået i Danmarksgade. Foto: Kim Dahl Hansen

- Jeg synes virkelig, vi er blevet taget godt imod. Mens vi har gået og arbejdet, er der flere, der er kommet forbi og har spurgt, om de lige måtte kigge ind. Folk virker spændte. Og nu er vi så endelig klar til at byde indenfor, siger hun.

Bolia åbner i Danmarksgade 27B kl. 16 i morgen, fredag 9. april. Det bliver en såkaldte soft opening, der tager hensyn til de gældende coronarestriktioner. Der vil dog være goodiebags til de første 50 kunder.

Katrine Schousboe
De rå vægge er bevaret, fordi de spiller flot sammen med den skandinaviske stil. Foto: Kim Dahl Hansen
Katrine Schousboe
Rolige farver og naturens materialer er en del af Bolias koncept. Foto: Kim Dahl Hansen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...