Kvalitet, oplevelser og tidens trends - se her hvor og hvornår du kan besøge livsstilsmesse

AALBORG: Nyd en weekend omringet af kvalitet, gode oplevelser og tidens trends og tendenser inden for bolig, gastronomi, mode, design og livsstil. Sådan lyder tilbuddet i en pressemeddelelse, inden messen Bolig Mad Design slår dørene op i Gigantium.

Går du med boligtanker, og drømmer du om en færdig løsning med indretning af hele din bolig, eller ønsker du blot at forny indretningen? Bliv inspireret til forbedring og fornyelse og få det nyeste lige fra køkken til have, designmøbler, de seneste gadgets, teknik og interiør. Du kan også møde lokale håndværkere.

Der vil også være et stort område med vin, øl, mad og masser af økologiske delikatesser. Og der er rig mulighed for at smage på det hele og høre om historien bag de friske råvarer fra passionerede fagfolk. Der er også mange udstillere under temaet ”Smagen af Danmark”, som kommer fra danske gårde. Her bliver du blandt andet budt på pølser, fisk, kød, frugt og grønt, fjerkræ, olier og krydderier.

På messens livsstilsområde er der fokus på wellness, sundhed, skønhed og velvære. Udstillerne fortæller og viser frem, så du kan blive opdateret på de nyeste tendenser inden for skønhedsbehandlinger.

Her finder du også alt inden for mode med et bredt spænd fra smykker, lækre lædervarer og optikere til tøjbrands og accessories. Og så kan du selvfølgelig få gode råd til, hvordan du følger tidens trends.

InterComp står bag messen, der finder sted i Gigantium 1.-3. november. Fredag fra klokken 13 til 18, og i weekenden fra klokken 10 til 17.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...