Sundby-Hvorup Boligselskab og Boligselskabet Østvendsyssel fusionerer

NØRRESUNDBY: Sundby-Hvorup Boligselskab og Boligselskabet Østvendsyssel har siden december 2017 arbejdet med planerne om en kommende fusion. Det nye samlede boligselskab vil med knap 4500 boliger blive et af regionens største og tilbyde boliger i Aalborg, Nørresundby og de større oplandsbyer nord for Limfjorden og i Østvendsyssel.

Organisationsbestyrelserne i de to boligselskaber har sagt ja til fusionsplanerne, og det er nu op til de to repræsentantskaber at sige endelig ja til den aftale, som en fælles arbejdsgruppe i øjeblikket er ved at færdiggøre.

Ifølge planen bliver Sundby-Hvorup Boligselskab det fortsættende selskab, og dermed vil boligselskabet, som i år fejrer 75 års jubilæum, blive et af regionens største.

Det er kun syv år siden, at Sundby-Hvorup Boligselskab fusionerede med det tidligere Hals Boligforening, og det er ikke mindst de positive erfaringer fra dengang, der nu bliver brugt i den forestående fusion med Boligselskabet Østvendsyssel.

Alle medarbejdere i Boligselskabet Østvendsyssel fortsætter efter aftalen i Sundby-Hvorup Boligselskab, og driftspersonalet kommer til at indgå i et nyt, udvidet serviceteam i Østvendsyssel, der får base i Boligselskabet Østvendsyssels nuværende kontor i Dronninglund, som dermed kan blive servicebygning for alle boligselskabets afdelinger i Østvendsyssel.

For Boligselskabet Østvendsyssel er det ikke mindst ønsket om at fremtidssikre boligselskabet, der ligger til grund for ønsket om en fusion.

Det er i sidste ende repræsentantskaberne i de to boligselskaber, der skal godkende fusionsplanerne. Det vil efter planen ske på forårets ordinære møder. Herefter kan fusionen træde i kraft pr. 1. januar 2019.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...