Thomas Kastrup-Larsen er ude med en klar opfordring til karnevalisterne

AALBORG: Karneval er kærlighedens fest, og det skal ikke ødelægges.

Den kontroversielle politiker, Rasmus Paludan, har meldt sin ankomst til Aalborg Karneval i et opslag på Facebook. Nærmere bestemt vil han dukke op på Nørresundby Torv, ved Haraldslund og andre forskellige steder til karnevallet, skriver han.

Opslaget deler i den grad vandene og har både fået positive og negative kommentarer med på vejen. Nogle glæder sig til at møde ham, for andre er det store spørgsmål, hvorfor han ikke kan lade de mange tusind unge feste i fred. Ligesom flere deler deres bekymring for sikkerheden, når så mange mennesker er samlet i byen.

Borgmester Thomas Kastrup-Larsen har nu også meldt sig på banen med et opslag på Facebook, og hans opfordring er ikke til at tage fejl af:

- Rasmus Paludan har på FB meldt sin ankomst til Aalborg Karneval, og kommer med garanti efter gang i gaden. Skal vi ikke drukne ham i kærlighed og krammere. Vise hvad næstekærlighed er, og hvordan man rummer alle typer af udklædninger, nationaliteter og religioner i en stor fantastisk folkefest. Hvem ved - Måske vil han ligefrem blive i godt humør og sige noget sødt til de fantastisk mange mennesker, der deltager i kærlighedens store fest i Aalborg, sådan lyder teksten fra borgmesteren.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...