Sara Skovrup
Efter julelukning åbner BoxTown igen fredag 12. januar. Foto: BoxTown.

Når BoxTown igen slår dørene op fredag 12. januar bliver det med flere nye tiltag, blandt andet IværksætterBoxen.

AALBORG: BoxTown vil gerne danne ramme for iværksættere og skabe et bindeled mellem idé og potentielle leverandører, samarbejdspartnere, fortæller Kathrine Skovsgaard, Co-partner i BoxTown.

- Boxtown kommer til at blive stedet, hvor du kan fremvise din idé, potentielt foran et advisory board, få sparring og udvikle din idé, så vejen til realisering bliver kortere.

Kathrine fortæller, at der allerede har været stor interesse og nysgerrighed blandt både iværksættere og leverandører.

Formen mangler

IværksætterBoxen er selv i fasen imellem idé og virkelighed, og derfor ved man endnu ikke helt hvordan det konkret kommer til at fungere i praksis.

- Vi vil, blandt andet, gerne på sigt kunne tilbyde V.I.P-arrangementer et par gange om måneden. Det bliver spændende at kunne samle disse kræfter i et ny form og sikre, at synergier opstår.

Hvis du går rundt med en idé, som du vil gerne vil have under professionel lup, skal du, i første omgang, henvende dig i baren i BoxTown, eller smide dem en mail på info@boxtown.dk.

Samme streetfood - nu med webshop

Streetfood fokuserer fortsat på økologiske, bæredygtige, lokale og sæsonbetonede produkter. Som noget nyt kan du fremover bestille dine varer online på BoxTowns webshop.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...