Det kreative fællesskab er flyttet længere ind i Sprittens lokaler, og det skal fejres

AALBORG: Er du i humør til at gøre en god handel, eller er du bare nysgerrig efter at se BoxTowns nye lokaler? Så skal du kigge forbi Spritten, når der bliver holdt genåbningsfest, efter at containerbyen er rykket længere ind i omgivelserne på den gamle spritfabrik.

En dag fuld af aktiviteter

Det er ikke kun lopper, der fylder lokalerne til genåbningsfesten. Dagen igennem vil der også være forskellige aktiviteter for både børn og voksne. Du kan for eksempel udfordre en ven eller veninde i sumobrydning, der med garanti vil give et godt grin. For de mindste er der indrettet et specielt kreativt hjørne, hvor de kan slå fantasien løs. Derudover vil der være salg af mad og drikke.

Pauline Vink
Du kan få vurderet dine ting gratis til loppemarked i BoxTown. Arkivfoto: Peter Broen

Få vurderet dine skatte

Hvis du tit har spekuleret over, om du har nogle værdifulde skatte i gemmerne, så har du nu muligheden for at finde ud af, hvad dine gamle sager er værd. Horsens Auktioner kommer nemlig forbi med deres vurderingseksperter, og det er helt gratis at benytte deres service. Hvem ved - det kan jo være, at du har noget guld liggende, som du slet ikke er klar over er penge værd.

Der er genåbningsfest med loppemarked i BoxTown 28. april 2019 klokken 10-15.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...