Nu kan du snart spise i caféen og slå dig løs i værkstederne i Huset i Hasserisgade

AALBORG: Fra på mandag er der igen åbent i Husets Café i Hasserisgade og frit slag mellem masser af forskellige kreative udfoldelsesmuligheder på en række forskellige værksteder i Huset i Hasserisgade. Næsten da. For selvom Huset nu genåbner efter corona-nedlukningen, kommer hverdagen til at fungere på en anden måde, end brugerne har været vant til.

I caféen vil der være fællesspisning med tilmelding mandag til onsdag frem til sommerferien, og maksimalt 30 mennesker kan spise sammen. I en café, der normalt serverer buffet og lukker 65 mennesker ind, bliver det en noget anderledes oplevelse.

I de kreative værksteder bliver der stor fokus på rengøring af kontaktflader, afstand mellem folk der arbejder og adgang til håndvaske og sprit. Samtidig forventes det, at værkstedsbrugerne selv kan deltage i rengøringen og dermed hjælpe med at holde en høj standard, når det kommer til at sikre et fortsat smittefrit kulturhus.

Som noget nyt skal man, ligesom man på forhånd skal bestille bord til spisning, købe koncertbillet, reservere tid på de kreative værksteder, der ellers går under betegnelsen ”Drop In Workshops”.

- Vi bliver desværre nødt til at skabe nogle forudsætninger for, at vi kan kontrollere antallet af personer der bruger Huset og har derfor frem til sommerferien ingen aktiviteter på programmet, hvor folk blot kan komme forbi , siger kulturhusleder Michael Falk Marino i en pressemeddelelse.

. Vi har en pligt til, at den her genåbning foregår på en tryg og ordentlig måde, hvor der er tænkt over tingene og plads til mennesker der bruger og besøger Huset. Så må indtægten som følger med flere folk i Huset komme hen ad vejen. Lige nu er det vigtigste at vi kan åbne op og give folk kultur mellem hænderne igen, tilføjer han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...