Marcus Delfer guider dig til oplevelser i Aalborg de kommende dage

AALBORG: Selvom corona, desværre, har godt tag i Nordjyllland, er det ikke helt umuligt at komme ud for at få en på opleveren. Selvfølgelig er tingene ikke, som de var sidste efterår, men trods omstændighederne har flere byens forskellige kulturinstitutioner set nye muligheder, hvilket vi borgere skal huske at støtte op om.

Anbefalingerne til din weekend lyder på en god omgang krampe i lattermusklerne både fredag og lørdag. Rigtig god weekend!

Fredag: Comedy med Conrad Molden

Den britiske komiker Conrad Molden har før taget landet med storm, da han med sit one-man-show “Danglish” fik publikum til at skraldgrine på intet mindre end 35 forskellige scener i det ganske land. Nu er han tilbage i vores by, hvor han er klar til opfølgeren “Danglish 2”, der allerede har sat krampe i lattermusklerne hos publikum rundt i adskillige byer.

Tvivl ej på Conrad Moldens talent for at få dig til at grine - tilbage i 2017 og 2018 gik han hele vejen til finalen og semifinalen ved DM i Standup.

Showet er i Comedy Club i Maren Turis Gade.

Husk at billetter skal købes online og på forhånd - der er fortsat billetter til showet kl. 17 for 159,- + evt. gebyr.

Lørdag: Comedy i AKKC

Endelig kommer den garvede og geniale tryllekunst-komiker Rune Klan til Aalborg, og det sker med to shows den kommende lørdag - og der er i skrivende stund stadig billetter. Showet bærer titlen “Håbefuld” og har fået overordentlig gode anmeldelser, hvor Ekstra-Bladet blandt andet skriver “Det er umanerligt godt skruet sammen” og kvitterer med 5/6 stjerner.

Det kan være svært at anbefale et show, man som skribent endnu ikke har set. Til gengæld tyder alle anmeldelser på, at Rune Klan er tilbage i topform, og udover at være sjov har han også noget oprigtigt på hjerte.

Billetter skal købes online via AKKC og forestillingen vises kl. 17 samt igen kl. 20. Priserne starter fra 350,-.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...