Los Olésen er på scenen igen. Foto: Anders Falkesgaard, dk4
Livet her

Brødrene tilbage på scenen

Los Olésen fra Nørresundby med i DanskPop Talent

12. oktober 2017 kl. 13:58

NØRRESUNDBY: De to brødre Jimmi og Frank Aagaard Olesen fra Nørresundby har optrådt sammen i perioden fra 1990 til 2003, inden børn, familie og jobs fordrede en længere pause. Sidste år vendte tiden og spillelysten tilbage, hvorfor Los Olésen nu igen er i fuldt vigør.

De alsidige brødre har - ud over musikken - mange jern i ilden. Jimmi er aktiv på flere internet-forretninger, hvor der sælges musikinstrumenter, vin og fødevarer. Frank har et virke som jonglør ved diverse events, men besidder også evner som clairvoyant og healer.

" Elsket og savnet " har Los Olésen skrevet som en hyldest til deres mor som døde i 2016. Sangen og melodien er stærkt spansk inspireret, og giver mindelser om Gipsy Kings´ store verdenshits som Bambolero eller Djobi Djoba.

Det er 3. år i træk, at dk4 byder på en konkurrence med fokus på dansk populærmusik. Der er hele 54 deltagere i en serie på 10 programmer.

DanskPOP Talent 2017 sendes lørdage med seks indledende runder. Herefter følger semifinaler og kåringsshow, som afgør hvem der når frem til finalen.

Det er ene og alene seerne, der bestemmer, hvem der ender som vinder i Forum Horsens lørdag den 20. januar 2018.

Annonceret indhold

Nyeste