Se her, hvad McDonald's siger til jeres forslag

AALBORG: Er du vild med burgere og fritter fra McDonald's? Sådan lød spørgsmålet, da vi for nylig fortalte, at en spritny burgerrestaurant er åbnet ved Svenstrup.

Og når vi ser jeres kommentarer på Facebook, er vi ikke i tvivl om svaret - det er et klart ja da.

Men det stopper ikke her, for samtidig var der også rigtig mange af jer læsere, der var en smule trætte af, at det ikke lige var i jeres lokalområde, at den nye McDonald's skulle have til huse.

Vi har derfor taget jeres rigtig mange gode forslag til, hvor netop I synes, at der skal ligge en ny McDonald's - og vi har naturligvis undersøgt, om der mon kunne være en McD på vej netop her.

Men først tager vi lige et kig på nogle af jeres forslag.

Gitte Grelander skriver for eksempel i en kommentar:

- Der mangler en Mac ved Grønlandstorv. Vi har en million pizzeriaer i nærheden og ikke andet.

Kristine Ørtoft Jensen synes tilgengæld, at det er Aalborg Øst, der mangler en gylden måge:

- Kom nu til Aalborg øst med en Mac D ved det nye super sygehus.

Men der er også dem, der efterlyser en McDonald's med en noget mere sydlig placering. Her har Lars Roloff været rap på tasterne, og han efterlyser en McDonald's-restaurant i Hobro:

- Så kom da med en McD i Hobro!? Hvorfor skal de have ENDNU en i Aalborg. Den nærmeste i lige linje fra Hobro er Haverslev, altså en tur på ca 20km+ fra Hobro centrum af landeveje og Motorvej.

Herefter kvitterede Lars' mor, Vivian Roloff med en kvik kommentar:

- Det er vist godt nok, at den ikke åbner i Hobro, siger mor.

Om det lige skal være endnu en McDonald's i Aalborg-området, eller om det er blevet Hobros tur til at få en ny restaurant, har vi naturligvis spurgt McDonald's om.

- Vi er glade og taknemmelige for den store interesse for McDonald’s i Nordjylland, og værdsætter de mange input, siger Iben Harder Larsen, der er Head of Real Estate Danmark hos McDonald's.

- Vi planlægger at åbne endnu flere restauranter i Danmark de kommende år, men det er endnu for tidligt at sige noget om hvor.

Så indtil videre må vi altså væbne os med tålmodighed.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...