Der er indkaldt mandskab fra hele Danmark til Burger King, når karnevalsfesten går løs på lørdag.
Mad & Drikke

Burger, chili cheese og toiletter: Burgerkæde gør klar til årets travleste dag

Karneval er årets vildeste dag på Burger King i centrum

26. maj 2023 kl. 13:30

AALBORG: Hvert år vælter mange hundrede mennesker ind ad døren hos Burger King i jagten på et 'greasy' måltid og et toiletbesøg under årets karnevalsoptog.

- Karneval er helt klart årets travleste dag. Det vil jeg sige og stå ved. Men der er en fed stemning, siger Adem Scheele, der er 1. assistent hos Burger King på Østerågade lige ved Nytorv.

- Der kommer mange kærlighedserklæringer henover disken, griner han.

En særlig karnevalsmenu

Og der er mange karnevalsgæster, der pludselig får et akut burger-behov eller cravings efter chili cheesetops. Og på den front kommer Burger King maverne lidt i forkøbet.

For der er nemlig sammensat en helt særlig karnevalsmenu i år.

- Karnevalsmenuen består af en stor whopper cheese-menu med fire chili cheesetops, fortæller Adem Scheele.

På karnevalsdagen bliver der sat ekstra kasser op på Burger King på Østerågade. 

Whopper-burgeren er Burger Kings signaturburger, der består af salat, tomat, løg, pickles, mayo, bøf og ost og ketchup. Hertil hører en stor pommes frites, en stor valgfri sodavand - og fire styks af de vanvittige chili cheesetops, som næsten er en uundværlig tilføjelse netop til dine karnevals-cravings. 

Til de tissetrængende

Og er du tissetrængende, er der her en bonusinfo. For der er to toiletter på Burger King, som man kan bruge under hele karnevalet.

- Vi har to kundetoiletter, der bliver rengjort flere gange i løbet af dagen. Og rengøringen har nok at lave den dag, for der skal også gøres rent i restauranten mange gange i løbet af dagen, siger Adem Scheele.

Ekstra mandskab kaldt ind fra hele landet

Og menuen er ikke den eneste ændring, der er i restauranten denne særlige dag. For der bliver også sat ekstra kasser op, så du ikke skal stå i kø alt for længe, og der er hentet mandskab fra hele landet til Aalborg for at få tingene til at spille.

- Vi er omkring 30 indkaldt på arbejde i løbet af hele dagen. Og vi henter managers ind fra hele Danmark. Vi har lavet en 'floor-plan', så alle ved, hvad de skal, siger Adem Scheele.

- Det er en megafed dag at være på arbejde, siger han.

Burger King har på karnevalsdagen en særlig overraskelse i ærmet. Et lille tip er, at holde øje med maskotten Løven på Nytorv, der måske kan have lidt gratis glæder med fra restauranten.

Burger King på Østerågade 14 holder døgnåbent fra fredag til lørdag og har åbent helt indtil søndag morgen klokken 6. 

Annonceret indhold

Nyeste