The Burger Concept er kendt for priser, hvor alle kan være med

AALBORG: Der er lagt op til stor åbningsfest, når fremadstormende The Burger Concept snart slår dørene op i midtbyen. Og det sker med et brag af en åbningsfest, hvor der er gratis burgere til de første 200 gæster samt smagsprøver i løbet af dagen.

Her på aalborg:nu kan vi allerede fortælle, at det ikke er en hvilken som helst burger, du får kvit og frit til åbningen 17. maj.

- Det er vores mest solgte, Single Iconic. Den er vores signaturburger og fundamentet for hele vores koncept. Da vi åbnede, var den vores eneste burger på menukortet, siger Simon Franck, der driver kæden sammen med sin storebror, Morten.

Duoen lægger vægt på priser, hvor alle kan være med, så du kan blandt andet få burger og fritter til 49 kroner.

- Vi plejer at sige, at hos os kan du få det hele til det halve. Her tænker vi alt lige fra kvaliteten af vores mad til indretningen af vores restauranter, siger Simon Franck.

Tina Larsen
Burger-brødrene Morten og Simon Franck glæder sig til snart at åbne The Burger Concept her i byen. PR-foto

De to burger-brødre har da også store forventninger til lokalerne på Boulevarden.

- Aalborg er en vigtig milepæl for os. Ikke mindst fordi det er den første restaurant, vi åbner i Nordjylland, siger Simon Franck.

- Det er klart, at vores forventninger og ambitioner til restauranten i Aalborg er høje. Det er en by med en masse studerende og med en attraktiv placering tæt på gågaden, siger han om adressen Østerågade 3, hvor Vaca tidligere lå.

Tina Larsen
Milkshake finder du naturligvis også på menukortet. Pr-foto

Selv om der er lagt op til et bragt af en åbningsfest - hvor der også er konkurrencer og DJ - så er det dog med forbehold for de corona-retningslinjer, der gælder på det tidspunkt.

- Det er vigtigt at understrege, at vi naturligvis overholder myndighedernes restriktioner i forbindelse med åbningen, siger Simon Franck,

The Burger Concept åbner 17. maj klokken 11 på Østerågade 3.

Her kan du læse mere om Single Iconic hos The Burger Concept

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...