De tre iværksættere fra Errant er klar til at tage imod kunder i deres nye forretning. PR-foto
Shopping

Butik med sneakers åbner i gågaden i dag

Det urbane look er i centrum, når lokale iværksættere slår dørene op

07. oktober 2021 kl. 06:16

AALBORG: Er du vild med sneakers? Så får du muligheden for at gå på udkig blandt urbane styles til både mænd og kvinder fra i dag, torsdag, når Errant slår dørene op til ny butik i gågaden.

Bag brandet står de tre lokale iværksættere Christian Fuglsang, Mads Frederiksen og Rasmus Lund.

Det begyndte med en hvid sko, og siden er flere kommet til. PR-foto

Deres iværksættereventyr begyndte med en webshop, og efter et år er de nu vokset ud af rammerne i Dalgasgade, der var kombineret lager og en mindre butik.

- Selv om det også ligger centralt, så var det lidt gemt væk i et mindre kælderlokale, så vi glæder os over, at vi nu kan åbne, hvor vi er mere synlige, siger Christian Fuglsang.

- Med butikken håber vi, at vores brand bliver endnu mere kendt. Og fremover vil vi også satse på arrangementer som eksempelvis musikevents eller events, hvor man selv kan komme og male på sine sneakers, så de bliver helt unikke.

Et andet initiativ er et samarbejde med forskellige kunstnere, der laver designs, der kommer i begrænset udvalg.

- Det kan både være kendte og andre talentfulde fra byen. Blandt andet har vi et samarbejde med unge kunstnere fra Blok X i Karolinelund.

I den nye butik handler det ikke kun om sko, der skal også være forskellige events. PR-foto

Og det, der begyndte med en enkelt skovariant til mænd, er nu vokset, så der nu er 10 styles til mænd og seks til kvinder.

Grundstenene i forretningen er kvalitet og kundeservice.

- Vi ser meget frem til at kunne byde folk velkommen i butikken, og vi kommer til at lægge alt vores energi i at yde den samme gode kundeservice, som vi er kendt for at yde online, siger medejer Mads Frederiksen.

Errant slår dørene op i Bredegade 12 i dag, torsdag, og der er officiel åbning næste fredag, 15. oktober, fra klokken 14.

Der vil være forfriskninger og musik samt naturligvis åbningstilbud.

- Vi sørger for den gode stemning, og så glæder vi os til at se så mange som muligt til åbningen, siger Christian Fuglsang.

Annonceret indhold

Nyeste